Top

Music Makes the People Come Together

Am fost la concertul Madonnei din Romania si nu regret deloc faptul asta, chiar daca am inghitit o gramada de praf pe acolo, chiar daca am stat extra-inghesuit si chiar daca m-au durut spatele si picioarele de o sa am nevoie de o saptamana de concediu medical :)

DSC09760

Concertul a inceput la 20 fix cu un Paul Oakenfold dezamagitor. A “mixat” cam o ora, dar mai mult a incercat sa faca show. A pus numai hituri, numai piese pe care le auzim acum la radio (inclusiv Pitbull). Au fost si piese pe care nici macar nu le-a mixat, in schimb au fost misto baietii negri care au venit si au dansat cu el putin. La ora 21 fara ceva termina omul de mixat si pana la 21:50 a fost din nou liniste. Lumea se plictisea, ne dureau deja picioare, oamenii se plimbau, semnal la mobil nu prea exista.. etc.

Ora 21:50 se stinge lumina si apare Madonna. Madonna a venit si a facut show! Nu a cantat prea mult live si nici ma ma asteptam sa fie asa, in schimb a dansat foarte mult, a avut foarte multe coregrafii super bine sincronizate, a avut vizualuri foarte tari pentru fiecare piesa sau interludiu, a avut 3-4 costumatii misto, a avut dansatori, dj, band si o gasca de romi care au cantat spre final cateva piese.

DSC09770 DSC09776 DSC09826

Madonna a avut 3 momente in care l-a omagiat pe Michael Jackson, pe piesa “Like a prayer” ne-a indemnat sa credem in Dumnezeu, nu conteaza care Dumnezeu, ideea era sa credem intr-unul, iar pe o alta piesa ne indemna sa respectam si sa incercam sa salvam planeta.

Organizarea mi-a placut in general, s-a intrat cam greu, la baruri mergea treaba greu, dar era de inteles penru ca erau vreo 70.000 de oameni acolo.  M-a impresionat un bodyguard de la BGS care a vorbit foarte amabil pe engleza cu o domnisoara si-i spunea ca este foarte aglomerat, dar la fel mi-a atras atentia intr-un mod oarecum negativ un alt bodyguard care la final incerca sa trimita oamenii acasa mai repede decat trebuia (Se terminase concertul, niste oameni stateau la coada la suc, iar altii stateau langa coada si-i asteptau pe cei de la coada. Bodyguardul le-a spus celor care asteptau ca ar fi bine sa plece acasa ca s-a terminat concertul (nu i-am auzit exact cuvintele, dar din gesturi mi-am dat seama ce a vrut sa spuna))

Ma multe videouri facute de mine la concertul Madonna gasiti aici!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • danmesser 27 August 2009, 03:42

  Păi, hai să recapitulăm: Madonna e, pentru fanii ei, regina muzicii pop, right? Muzica se cîntă (sau se interpretează) în două mari feluri, în studio și în concert, right?
  Aflu acum, de la tine, că n-a prea cîntat live!?! Ce-a fost pînă la urmă acolo? Studio în aer liber cu diapozitive?
  Wow și LOL în buclă perpetuă, ce să mai zic? :))
  Sau “Dumnezeule!”, oricare ar fi el… :)

 • sorin 27 August 2009, 04:10

  Bun…deci ai stat mult in spatele nostru:)…si mai spre centru:). Cam pe unde a stat si Bimus…Arunca o privire la fotografiile mele sa-ti dai seama exact unde eram noi:D

  Cat despre spectacol…mi-a placut Madonna, dar nu mi-a placut atmosfera…A lipsit cireasa de pe tort:)

 • Silviu Andrei 27 August 2009, 07:27

  Amigo, nu stiu ce te-ai exaltat asa tare la Madonna. Praf, organizare proasta si playback… Hai ma Olix, ce naiba. Mai da-i incolo. La Amsterdam, pe Arena, la AC/DC, au fost 70 de mii in iunie. Ghici: Nu tu praf, nu tu inghesuiala la bere, nu tu nervi si asteptare aiurea si sunet + productie impecabila. Vezi tu prietene, nici Madonna nu e Ac/Dc si nici Bucurestiul Amsterdam.. s’avem pardon… Hai pa

 • natalia 27 August 2009, 09:23

  Nu cred ca exista cantaret, care sa nu faca si putin playback, dar din cate observ din ceea ce scriai pe twitter, a cam abuzat.
  Am vazut toate filmuletele, iar atmosfera mi s-a parut foarte frumoasa, lumea canta, batea din palme, per total cred ca a iesit bine. Sau facand o mica gluma, sow-ul o fi iesit bine pentru ea :)) asta pentru ca ma uitam aseara la stiri si am vazut, ca dupa fiecare concert, isi felicita echipa de colaboratori si le ofera diverse cadouri destul de sacumpe.

 • ema 27 August 2009, 09:32

  Bai, suna chiar inspaimintator! Cred ca era mai bine sa faca playback tot timpul! La Madonna imi place un singur lucru: PR-ul! Ce altceva ar fi de admirat?

 • C 27 August 2009, 12:27

  Cu ce camera ai inregistrat?

 • Onics 27 August 2009, 19:44

  Personal, mi-a displacut publicul. Nu a facut mare atmosfera, se vede ca nu prea suntem obisnuiti cu asemenea concerte…sau ca pur si simplu, nu mergem la concerte.
  A fost Madonna, muzica ei o ascult de cand eram mica si mi-am dorit mult sa merg la un concert. Si-am mers.

 • STaycu 28 August 2009, 11:38

  n-a fost cine stie ce…se putea si la mai bine…

 • Gaby 28 August 2009, 19:26

  ce bilet ai avut?

 • Gaby 28 August 2009, 19:30

  adica de 1 mil 200 sau 6mil?

 • Mihai 30 August 2009, 10:22

  De unde si pana unde vi s-a parut ca mai mult playback a facut, nu stiu. Fost in fata si s-a auzit bine totul, doar pe ultima piesa, Give it 2 me, s-a ajutat la greu de banda, in rest se auzea vocea ei mereu.

  Si vezi ca au fost trei momente in show, cand ea era in culise si se schimba pentru urmatoarea sesctune, cand pe ecrane mergeau niste clipuri cu muzica. Ei, atunci era doar un clio si normal ca ai auzit vocea de studio la chestiile alea (Die Another Day, Here comes the rain again, Get Stupid), dar asta nu intra la playback ;)

Post a comment