Top

Urban style week-end

Poate ca titlul nu are mare relevanta, dar week-end-ul meu a fost foarte misto si trebuie sa va povestesc si voua!

Acum aproape o luna in Bucuresti se interzicea calcatul pe iarba si mersul cu bicicleta sau role altundeva decat pe pistele special amenajate. Sambata, 18 iulie, s-a ridicat macar una dintre aceste restrictii stupide, cea de a calca pe iarba, in concluzie ne-am dus in Cismigiul dupa ora 12 (eu am ajuns pe la 17) sa calcam iarba!

Cei de la F.A.C. au pus-o repede de un eveniment numit simplu “Liber la iarba”, eveniment la care au participat bloggeri, utilizatori de twitter, dar si oameni care nu aveau neaparat legatura cu internetul. Am primit inghetata pe gratis, muzica buna mixata de 2 dj, cei de la RBF au fost acolo pentru primul lor Creative Party, am mai vazut si un demo de bike trial si in concluzie pot spune ca a fost o dupa-amiaza de sambata perfecta in compania unor buni prieteni si amici.


(incercati butonul HQ ca sa intelegeti tot si puteti citi si burtierele)

Duminica n-am dormit prea mult, dupa o noapte petrecuta in studioul KissFM (cu transmisiile Partydului), pentru ca inca de dimineata am plecat catre Dristor unde urma sa ne intalnim cu Dana aka FataDinPort. Ne propusesem sa ne intalnim si sa facem de mancare! Florin Avram a facut gulas (sau gulyas, cum se scrie pe ungureste) si crema de zahar ars, iar Hilke a facut ciuperci cu pui. Noi, restul (Adrian Ciubotaru, Cristina, Phlo, FataDinPort, Bimus, Tudor Totolici si Pandutzu) am salivat, am mancat, i-am felicitati si am savurat.

Pe seara, dupa radio, am bagat o inghetzata in parcarea benzinariei impreuna cu Andreea Berghea si Hilke si am vizionat/comentat/editat filmuletul de mai sus.

A fost un week-end in Bucuresti pe care l-am savurat din plin! Urmatoarele 5-6 week-enduri am sa fiu la mare (Costinesti si cu o mica exceptie Mamaia la The Mission Dance week-end!) si acolo va astept si pe voi!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • eRRmy 20 July 2009, 15:40

  cand e The Mission Dance week-end??

 • miriam 20 July 2009, 18:09

  mamaaaaaaaaaaaa ce fain aratau toate halelile alea!

  Imi pare bine ca stiti sa va distrati frumos!

 • natalia 20 July 2009, 18:18

  Foarte frumos! :)
  Oare cat curaj trebuie sa ai, ca sa stai intinsa, iar cineva sa faca ceea ce face face tipul cu bicicleta?

 • Anitzirc 20 July 2009, 22:49

  Sarumana pt comentarii :)
  Te mai asteptam

 • mei 21 July 2009, 14:51

  Ce dragut :D Asta da week-end misto ;;) Have fun la mare :) Si sa ne mai arati filmari :D

 • Andrey 27 August 2009, 20:28

  Buna Olix….te implor imi zici si mie cu ce program faci acele portite[sau cum le zice] panouri care apar in timpul filmului..te rog frumos

Post a comment