Top

This is Romania – The Land of Choice

Am gasit pe blogul baietilor de la Ca$$a Loco 2 clipuri cu The Land of Choice care ma fac intr-adevar sa fiu mandru ca-s roman! Watch and share!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Drinni 13 June 2009, 19:59

  Frumos

 • natalia 13 June 2009, 19:56

  :) Superbe ambele clipuri! :) Peisajele de la noi sunt unice. :) Am fost vara trecuta pe Transfagarasan si pur si simplu, am ramas impresionata de frumusetea acelor locuri. :) Avem ce sa le aratam strainilor. :)

 • Emiliannec 13 June 2009, 20:19

  Mda… in spoturi platite din bani publici pare frumoasa Romania. Ma intreb cat la suta din imaginea Romaniei reflecta filmuletele publicitare. Incercam si noi marea cu degetul sau mai bine zis ne place sa ne amagim.

  P.S. Imi place noua functie de editare a postarilor.

 • aia mik si faina :* 13 June 2009, 20:24

  super tare!!! :)

 • Ciolitto 13 June 2009, 21:37

  In sfarsit ceva frumos, ceva ce ne aduce si pe noi romanii mai sus. Pacat ca Romania are doua fete, de fapt orice tara are, doar ca noi ne promovam si cealalta parte. O seara buna!

 • Timonelu 13 June 2009, 22:03

  in clipuri arata bine…dar realitatea e crunta…noi nici acum nu stim sa aruncam o hartie sau un muc de tigara la cos, mai bine o aruncam pe strada…totusi e o strategie bunicica de promovare…

 • miriam 14 June 2009, 01:27

  uite ca parerile sunt impartite si aici.

  E vremea sa fim si noi mandrii de ceea ce avem. Daca noi vom denigra de fiecare data ceea ce avem, cum vreti sa ne aprecieze altii?

  Cat despre mizerie si ghiolbaneala…exista peste tot si, oricum, asta tine de fiecare persoana in parte.

  Daca n-ar fi un concurs de interese, cu o buna promovare (din bani publici sau nu) am putea sa o ducem foarte bine din turism.

 • PinkDaisy 14 June 2009, 12:51

  ;-)

 • AdDa 14 June 2009, 15:52

  Asta este partea frumoasa a Romaniei, dar uite si partea urata a tarii noastre si in special a poporului roman. :) No offense.
  http://www.eroleti.com/Sunumlar/Welcome_To_Romania.ppt

 • codita89 14 June 2009, 16:00

  olix, o singura alegere exista in tara asta si este foarte grea… sa pleci de aici sau nu!!! parerea mea!

 • razvan 14 June 2009, 21:50

  pe transfagarasan.anul trecut.in iulie. de la baza pana sus on varf unde exista un loc liber de pus patura era plin, plus manelisti plus cocalares and pitiponcas.mizerie cat china.dar ne mandrim.

 • nashu_mare 15 June 2009, 08:04

  Cocalarii i-as lasa in viata, fac parte din brandul de tara. Pe aia care denigreaza i-as casapi. Cum scoate si Romania capul cu ceva, cum apar voci care sa arunce cu rahat. Ba ca nu avem drumuri perfecte, ba ca suntem prosti, ba ca spoturile sunt din bani publici…

  Spoturile sunt bune. Asa se face promovare, se arata partile bune, nu alea rele. Asta vrem sa vada strainii, asta vrem sa vedem si noi. Reclamele exclusiviste creeaza asteptari exclusiviste si educa publicul. Problema turismului la noi este la cerere, nu la oferta. Romanii nu stiu ce sa caute. Poti gasi linistiti locuri frumoase si amenajate corespunzator si la noi pe litoral, la preturi foarte bune (e drept, nu foarte multe), numai ca e mai simplu sa improsti cu dejectii pe bloguri si sa te dai elitist.

  Bravo, Oli! Vorbesc serios!

 • tibi 15 June 2009, 19:44

  Super-tari filmuletele! Ma bucur ca le-ai preluat si tu!
  Pana la urma avem o tara frumoasa. Cu bune, cu rele, e a noastra, aici ne-am nascut, sa incercam sa ne simtim bine aici! :P

 • MovieTime 16 June 2009, 20:33

  Da peisajele sunt frumoase dar ei cred ca daca fac doua clipuri aduc turisti? @(

Post a comment