Top

80 de saptamani de Partyd

Aseara emisiunea mea de suflet, Partydul KissFM, a implinit 80 de saptamani de existenta! Tin minte ca prima data am sarbatorit cand am implinit 40 de editii (adica de saptamani), iar mai apoi am facut cate o editie speciala de fiecare data cand ajungeam la un numar rotund.

casti partydul kissfm, art

Editia 40 a fost prima la care am invitat ascultatori in studio si tot prima la care lumea a inceput usor usor sa “mazgaleasca” peretele :) Nick Kamarera si Mc Dj Freddy NrG au fost invitati atunci, iar pana acum prin studio au mai trecut multe nume cunoscute, dar si anonimi, care au facut ca fiecare noapte de sambata sa fie una speciala!

Aseara am avut editia cu numarul 80, am sarbatorit-o ca fiind si prima editie din noul sediu KissFM. Am petrecut impreuna cu dj Niro Lassano si Chris Livio, dar si cativa prieteni apropiati ai Partydului. As putea spune ca editia de aseara a fost una exemplara si sunt de parere ca asa ar trebui sa sune o adevarata emisiune de party la radio!

Zic sa traim si sa ne distram cat mai bine si de acum incolo!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • natalia 31 May 2009, 16:08

  De cand a inceput Partydul, viata mea s-a schimbat, :) imi petrec fiecare noapte de sambata ascultandu-va :) si pot spune, pe buna dreptate, ca a devenit emisiunea mea de suflet. :) Si cum spuneam in sms: “Nici nu mi-am dat seama, cand au trecut 80 de editii, de Partyd. La cat mai multe, din ce in ce mai bune!” I LOVE TO PARTY!

 • Pyro 31 May 2009, 18:30

  La cat mai multe omule :)

 • Claudiu 31 May 2009, 18:50

  Acum tre` sa recunosc ca e singura emisiune care o ascult la Kiss…dar sa nu intram in polemici cu ce radio asculta fiecare….eu sper sa ajungi la performanta lui Armin Van Buuren cu al lui A State of Trance de 400 episoade…sa ne auzim si la 400 de episoade ;-)

 • geo 31 May 2009, 19:28

  cum zicea si claudiu , e singura emisiune care o ascult de la kiss, sa ne auzim sanatosi si la 400 ;)

 • Sh@rk 4u 31 May 2009, 19:48

  am ascultat pana tarziu in noapte, am adormit cu castile in urechi :)) asa ca nu mai stiu exact cat era ceasul, totusi era trecut de 3 :D, dimineata am ascutat restul :D
  foarte tare emisiunea, tine-o tot asa ;-)

 • miriam 31 May 2009, 19:50

  de fiecare data spui ca a fost “cea mai tare emisiune”. Adevarul e ca suna din ce in ce mai bine…E bine sa fi perfectionist, sa doresti ca totul sa iasa tot mai bine. Oricum…cred ca multe emisiuni au fost super! La mai mare!

 • Veek D 31 May 2009, 22:17

  ;-) Party ON !

 • sorin 1 June 2009, 00:53

  Am ramas placut impresionat de tot. Muzica a fost foarte tare…bine mixata si o atmosfera de adevarat party:)…La mai multe in acest stil si gen;).

 • Alice 1 June 2009, 16:17

  super, super, super!

Post a comment