Top

Oamenii difuzor

Ieri eram intr-un autobuz si am redescoperit o noua specie de oameni vorbitori la mobil, mai exact oamenii care vorbesc la telefon pe speaker!

As spune din nou ca este incredibil, dar totusi suntem in Romania si aici le vedem pe toate. Specimenul de ieri din autobuz vorbea la telefon, telefonul era la ureche, dar pus pe speaker (deci auzeau toti pe o raza de 10m ce vorbea el la telefon). Oamenii astia ori stau prost cu auzul, ori li s-a stracat difuzorul intern al telefonului, ori asta este o noua moda, bai nene!, sa vorbesti la telefon si telefonul sa fie dat pe speaker!

Totusi, daca e o moda, nu-i prea vad rostul, adica de ce ai vrea tu ca cei din jurul tau sa auda ce-ti transmite interlocutorul la telefon? Voi aveti vreo explicatie?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Radu 29 May 2009, 12:16

  e chiar funny situatia care ai prezentat-o :))
  sa stii ca si eu am intalnit astfel de oameni si nici eu nu pot sa-mi dau seama de ce vorbesc la telefon pe speaker… adica pe ceilalti oameni nu cred ca-i intereseaza ceea ce vorbesc respectivii intre ei la telefon, dar totusi e patetic ca intr-un autobuz, tramvai sau maxi-taxi sa vorbesti la telefon pe speaker si e chiar enervant pt cei din jur…:)

 • alisson 29 May 2009, 12:26

  :)) :)) prea tare :)) eu numai sa aud unul din asta ca sunt pe jos de ras :)) e posibil sa fie sa nu auda bine, de obicei prin autobuz cica nu se prea aude, scuza asta am primit-o si eu cand mai vorbeam cu cineva la telefon :)

 • natalia 29 May 2009, 12:28

  :)) E prima data cand aud asa ceva, si ma mir ca nimeni, dintre cei care se aflau in acel autobuz nu i-a spus nimic.

 • alecsandru 29 May 2009, 12:29

  poate vor sa atraga atentia asupra lor…

 • codita89 29 May 2009, 12:41

  eu zic ca se lauda ca are credit si ca vb la tel. cum faceau unii sau poate mai fac sa isi programeze tel-ul sa sune si pe urma voooorbeau singuri! jalnic!8|

 • Lav 29 May 2009, 12:46

  ..ca sa nu mai pomenim ca pe toate tramvaiele, autobuzele si firobuzele – din timisoara cel putin -(importate de pe dincolo) sunt inca tot felul de etichete adezive in care se interzice in mod expres, nu numai vb la telefon, ci chiar ascultatul de muzica cu casti.. pt ca oricat de bune ar fi tot se mai aude partial sunetul…. Asa ca indivizii de genul asta.. sau din categoria celor care folosesc telefonul ca substitut pt casetofonul imens purtat pe umar de tigani prin anii ’80-’90, cu sonorul dat la maxim… ar trebui reclamati la sofer sau la politia comunitara… la noi functioneaza…

 • RazvanC 29 May 2009, 13:16

  am vazut si eu oameni din astia cu duiumu’! majoritatea sunt melteni, niste australopiteci. Si mai sunt aia care asculta in autobuz manele la telefon, la maxim..mama….pe aia i-as arunca din mers.

 • Eni 29 May 2009, 13:25

  Nu puteam gasi mai mult adevar intr-un singur post! Azi eram la ora de sport si o fata statea jos si vorbea la telefon. Cum? Pe speaker! Si probabil cineva o despartise de prietenul ei, cineva care vorbea cu ea la telefon. Mi s-a parut o conversatie personala, dar era imposibil sa n-o auzi!

 • Florin 29 May 2009, 14:42

  Pai daca astia de la SPP si SRI sau care or fi, ne asculta telefoanele, ca sa nu se mai chinuie sa care aparatura dupa ei cand sunt “sub acoperire” ( nu cred ca in Romania exista notiunea asta…cred ca ei inteleg sub acoperire drept…sub ceva….deci sa nu va mirati daca vedeti oameni sub scaune) asa ca respectivii le dau sansa directa de a asculta, fara aparatura sau alte prelucrari. Verde in fata 8| :P :))

 • maya 29 May 2009, 15:06

  stiam pe cei ce dau p speaker si il tin la departare[din cauza daunelor ce telefonul le provoaca ].astia vor fi mai surzi

 • Drinni 29 May 2009, 15:48

  :)) Astia sunt cocalari de transport in comun:))
  Deci cei mai varza oameni sunt astia…Am vazut si eu asa ceva,dar aveau telefoane de ultima generatie deci sigur nu era stricat difuzorul intern.:))
  Aaa…si mai sunt aia care asculta manele fara hand-free:))…pe aia nu ii suport chiar nu ii suport,mai ales ca ascuta manele de c****….:))
  Si ai dreptate ca este o noua specie de oameni, ca asta nu arata a moda.
  Oameni idioti:))

 • bek00letz 29 May 2009, 15:48

  Este o moda, intr-adevar. A izbucnit acum vreun an si ceva si o intalnesc din ce in ce mai des…mai ales ca acum am, din nou, de-a face cu transportul in comun… Cat despre motiv, in general vorbesc despre “banii facuti” , “banii pe care trebuie sa-i primeasca”, “blonda aia din club” sau Cielo-ul tunat pentru care n-are bani de GPL…X(

 • sorin 29 May 2009, 19:40

  Sta prost cu auzul si ca sa acopere zgomotul facut de cei din autobuz, a zis omul a e mai trendi sa vorbeasca pe spiker:D

 • miriam 30 May 2009, 00:46

  tarani…pur si simplu!

Post a comment