Top

Ultimele petreceri ies intotdeauna cel mai bine

Aseara in clubul Cabaret din Bucuresti a avut loc ultima petrecere “Fusion Joi a Cabaret“, petrecere cu bandul Hi-Q, cu stand up comedy by Staru, pe numele lui adevarat Dan Badea si cu o super atmosfera facuta de Mihai si Florin de la Hi-Q.

Din cele 5 sau 6 petreceri de pana acum eu am ratat doar una sau maxim doua si trebuie sa spun ca tot de cand au inceput si petrecerile astea am inceput si eu sa ies joi seara in oras.

Aseara, la ultima petrecere, nu stiu cum a reusit Florin, dar a strans o gasca destul de mare de oameni in club. Am ajuns eu pe la ora 1, dar Cabaretul era aproape plin. Chiar aproape de intrare era, intr-o forma de zile mari, superba Pocahontass cu un grup de inca 2-3 fete frumoase :) Eu mai eram cu Andreea si Andreea (si-a sters contul de twitter) plus inca vreo 3 fete, iar undeva aproape de scena m-am intalnit cu gasca mare de twitteristi @justdan88, @KorinaMS, @carmen_rusu, @pyuric (a fost ????), @florinavram, @alexveja, @IonutBunescu, @sorinkili, @Hilkee, @pHLo_m, @ClaudiaSofron (si Cristina), @AndreeaBerghea @VladGeorgescu @DanBerte si multi altii :D (via @pandutzu) !

Spre final a venit si gasca de la ProFM, Claudiu Sara, Dj GreeG si Cristi Santu. In concluzie multa lume din online, media, radio, muzica siiii … o super petrecere in Cabaret!

gasca-de-twitteristi

Astept pozele de grup ppl!

ps eu sunt OLiXbOLiX pe twitter, da-mi follow !

pps in seara asta petrecem in Turabo cu Tara McDonald!


Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Ionuţ Bunescu 8 May 2009, 09:07

  Vai, am ieşit mai înalt decât Hilkee în poză, cum aşa? :))

 • Pyuric 8 May 2009, 09:55

  Am fost dar am plecat rapid, inainte sa vii tu, ca mai aveam putin si adormeam :P

 • natalia 8 May 2009, 10:09

  E foarte bine, ca te distrezi. :)

 • ioana 8 May 2009, 17:45

  bine ca n-am fost!

 • sorin 9 May 2009, 02:07

  A fost un super show…Initial nu aveam chef sa ies si m-am distrat foarte tare:))…iar azi am zacut de dureri de cap…cred ca berea e vinovata:D

Post a comment