Top

Facem planuri sau suntem spontani?

Mie-mi place sa fac planuri. Am un calendar, o agenda virtuala, in care imi notez cam tot ce am de facut in fiecare zi. In principiu si din cauza radioului care m-a facut sa fiu un om uneori punctual, dar si din cauza lucrurilor pe care le am de facut zilnic, am ajuns sa folosesc foarte des reminderele din telefon. Da, sunt un om calculat, programat si care stie cam ce are de facut maine, peste o saptamana sau peste o luna.

Stiu, in schimb, persoane carora le place sa fie spontane. Nu le place deloc sa faca planuri, decat daca e vorba de un lucru care se intampla azi, in seara asta sau cel mult maine seara. Cred ca e misto sa fi spontan, daca te suna cineva si te invita peste o ora sa luati cina in oras tu sa spui “da” sau daca ti se propune o excursie la munte maine dimineata, la fel, sa nu stai sa te gandesti 5 ani, ci sa raspunzi instant cu “da”. Imi plac oamenii spontani, imi plac oamenii care accepta “provocarile” :)

Voi sunteti spontani sau programati? Va place sa va programati viata? E bine sa fi programat?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Ani 6 May 2009, 07:25

  Sunt anumite chestii care trebuie programate… alea mai importante… dar eu … tot timpul las loc si pentru telefoanele de genul… “in 10 minute sa te iau si plecam… (oriunde)”!

 • simonik 6 May 2009, 08:45

  as vrea sa fiu spontana, imi plac oamenii spontani, dar din pacate fac totul cam programat din cauza serviciului.

 • Maya 6 May 2009, 09:07

  prefer sa fiu spontana. :D

 • natalia 6 May 2009, 10:02

  In cazul tau, cred ca e normal sa ai un program, dar uneori e bine sa fii spontan.
  Eu nu-mi fac niciodata un program anume, pentru ca nu e cazul.

 • sorin 6 May 2009, 12:53

  Combinat. E bine sa ai si ceva planuri, dar nici lucrurile spontane nu sunt de ignorat. Care cum se intampla.:D

 • bek00letz 6 May 2009, 12:56

  Tu ai vrea sa devii mai spontan…eu as vrea sa devin mai calculat. Ambele au avantajele si dezavantajele lor, iar undeva la mijloc nu poti sa fi niciodata :(

 • vladinho 6 May 2009, 12:58

  mie-mi place sa fiu spontan :D

 • Florin 6 May 2009, 15:18

  Pai daca iti plac oamenii spontani, de ce nu devii si tu unul? Sau macar asa “de proba” sa vezi cum e. Si eu sunt spontan, doar in unele situatii mai “speciale” ( nunta, bairam, petrecere, din astea mai importante) sunt calculat.
  Si eu as vrea sa fiu calcultat tot timpul, sa vad : Imi crapa capu’ de atata calculat, sau nu? :))

 • madu 6 May 2009, 15:46

  Interesant articol;).Eu sunt o fire spontata si imi place ca sunt asa…..fac ce vreau….imi plac provocarile,mai ales cand sunt cu gasca si ne mai prostim si noi,dar cred ca in timp,cand lumea se mai maturizeaza….infrunta realitatea cu alti ochi…..are obligatii trebuie sa fie organizat…..sa stie ce sa faca,insa mai poate avea escapade rpin concediu sau alte imprejurimi:).Ca pana la urma toti sunt asa,dar pana la o varsta.

 • nashu_mare 6 May 2009, 17:04

  Ti-am povestit despre cum am planificat plecarea la mare de 1 mai si pana la urma am fost acolo spontan? :D

 • DuRaCeLL BuNnY 6 May 2009, 19:07

  nu poate fi vorba de spontanietate atunci cand ai un anumit program…ca scoala,serviciul sau altele de exmplu….dar poti fi spontan in timpul liber pe care il ai….daca nu aplici si putina spontanietate in viata tah risti sa ajungi nehotarat…parerea mea:D:D:D:Dma rog Olix…tocmai iti ascultam emisiunea si de aia iti lassasesi comm

 • YsE 6 May 2009, 19:13

  ce imi pica pe loc aia fac :))

  cu o exceptie, nu fac sex cu babe :))

 • Denisa 6 May 2009, 21:39

  eu sunt spontana si incerc uneori sa ii fac si pe cei din jurul meu sa fie ca mine. nu reusesc intotdeuna dar sunt de parere ca E MAI OK SA FII SPONTAN….asta iti permite uneori sa si programezi…( ce vei face in urmatoarele 5 minute) :)

 • Doxxa 8 May 2009, 09:30

  Am fost intotdeauna o persoana spontana, mi-au placut oamenii spontani, insa am dat numai peste cei calculati. Asta m-a ajutat sa vad prioritatile, si-am reusit oarecum sa le imbin. Spontaneitatea iti da starea aceea de libertate pe care simti nevoia sa o ai din cand in cand. D-asta spontaneitatea e atragatoare, dar din pacate, cand ai o viata aglomerata e mai bine sa fii calculat, risti sa te trezesti ca n-ai facut lucruri importante. Sfatul meu: sa-ti permiti uneori sa iei hotarari de moment, amanand lucruri calculate (care pot fi amanate).

Post a comment