Top

Un pod inchis face praf traficul din Bucuresti

Daca n-am trai in Romania as incepe inseamnarea asta cu “incredibiiiiil ce se intampla”, dar asa am sa constat pur si simplu ca inchiderea unui pod, mai exact podul care leaga cel mai rapid cateva zone bune din Bucuresti cu Gara de Nord si celelalte zone importante din Bucuresti, a cauzat un trafic imens in toate celelalte zone din imprejurimi.

Nici bine n-am iesit din bloc si deja era coada de masini. Toti soferii din Drumul Taberei si Ghencea se inghesuiau in intersectia de la Lujerului. Se circula pe contrasens, se bagau unii in fata altora si claxonau la greu.

Se preconizeaza ca podul asta o sa fie inchis vreo 2 luni. Eu sunt optimist, dar totusi gandesc ca un roman si stiu cum se misca romanii cand vine vorba de constructii, asa ca probabil podul va fi inchis pana in toamna sau cine stie pana cand.

La metrou se circula totusi decent in dimineata asta, iar asta ma duce cu gandul la faptul ca oamenii ar putea sa mai renunte la masini si sa incerce si mijloacele de transport in comun.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • A.I. 5 May 2009, 09:15

  eu ieri dimineata am intrat in bucuresti tocmai cand anuntau carcotasii la radio ca or sa fie inchise cateva strazi din cauza podului. iti dai seama ce bucurie pe mine, stiind ca trebuie sa trec prin zona garii de nord. de fapt, de la podul grant, pana la gara basarab am facut 15 minute ?-)

 • Rainy 5 May 2009, 09:50

  Hai sa-ti dau o veste buna. Am auzit ieri pe doua posturi TV ca respectivele strazi vor fi inchise jumate de an. Deci bai bai trafic pana la anu’. Io zic sa ne mutam in Berceni. :d

 • natalia 5 May 2009, 10:29

  @ Olix e “se inghesuiau”.
  Daca ai geam termopan, nu vei avea probeme zgomotul, daca nu s-ar putea sa te trezesi datorita celor care clacsoneaza in draci

 • al3x 5 May 2009, 10:55

  si uite dc merg eu numai cu metrou si cu rolele … (pe langa masini) ;-) de RATB ce sa mai zic ..ca ma dau persoanele de varsta a 3-a jos cand vreau sa ajung la scoala 8| :??..

  love Romanian :))

 • Rainy 5 May 2009, 10:58

  @Olix: sa vad daca o sa reusesti sa te urci in metrou sau in 41. :P

 • A.I. 5 May 2009, 15:33

  @Rainy: chiar crezi ca o sa renunte prea multa lume la masini ? mai degraba ocoleste 30 de minute pe cine stie ce strazi, dar din masina nu se da jos :)). as vrea sa o vad si pe asta.

 • Rainy 6 May 2009, 01:07

  N-am zis ca or sa renunte la masini. Inseamna ca tu n-ai vazut cum arata 41 la ore de varf. :))

 • sorin 6 May 2009, 12:52

  Si asta e doar inceputul….Se vor da drumul la toate lucrarile de modernizare din Bucuresti. Bine ca vine vara si mai scapam de aglomeratie. Pleaca lumea in concedii.

Post a comment