Se pregateste un nou proiect muzical

Colegii mei de la KissFM, Almud si Konstantin, pe care-i puteti asculta in fiecare seara de vineri de la 23 la 01 la emisiunea KissFM Club Mix, s-au apucat serios de facut muzica. Proiectul lor se numeste Stereosonic.

stereosonic-prel

Totul a inceput prin 2005, cand trupa Crush scotea primul lor single “Plang noptile”.
Almud si Konstantin s-au cunoscut, au pus muzica impreuna, au facut radio impreuna si evident pasul logic urmator a fost sa faca muzica impreuna.

Konstantin aka Radu Cernautan, membru al trupei Crush, este “unul dintre cei mai talentati compozitori si producatori din romania” – dupa spusele lui Almud.

“Intotdeauna mi-am dorit sa fac muzica alaturi de el, sa avem un proiect impreuna si iata ca Stereosonic, este proiectul in care Konstantin s-a implicat maxim. Este primul proiect, separat de trupa Crush, in care Konstantin este compozitor si producator in acelasi timp” a mai adaugat Almud.

In momentul de fata proiectul este format din DJ Almud si Luiza Zan, Konstantin fiind deocamdata “omul din spate”.

Konstantin mai spune ca ” Stereosonic este proiectul nostru de suflet, al meu si al lui Almud, este un proiect pe care nu ne-am grabit sa il expunem publicului si asta pentru ca am vrut sa facem ceva deosebit.

Almud cred ca este cel mai mare critic al meu, intotdeauna am luat in considerare sugestiile lui referitoare la muzica si uite asa s-a nascut PLEASE STOP ME, primul single Stereosonic.

Munca in echipa a dat roade, am pierdut multe nopti impreuna pana sa gasim directia pe care vom merge, dar si mai mult timp ne-a luat sa ne hotaram sub ce nume vom prezenta proiectul publicului. Toate sunt la locul lor acum, vrem doar sa prindem vara din urma :)”

Ramai pe Kiss Fm sa prinzi in exclusivitate primul single Stereosonic!

 • PS Bebelusa Oana si-a tras blog si pe langa castingul pentru bebelushe la Ibiza, Oana s-a apucat si de scris chestii interesante pe blog, despre Cronica, despre culise, dar si alte lucruri interesante, asa ca check it out!
 • PPS Bendeac a scris doua articole foarte misto pe blog, unul despre Bani vs. Constiinta si inca unul inainte de Pasti despre Dumnezeu, cleri, religie si alte alea.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

 1. A.I. says:

  oare pe mine ma primeste oana la casting ? stiu sa fac roata, ridic piciorul pana la piept si sunt mai suplu decat un schelet de cal mancat de lupi :D

 2. Ascultand KissFM Club Mix, am auzit cate ceva despre noul proiect Almud & Konstantin.
  Acum astept cu nerabdare sa aud piesa si le doresc mult succes cu noul proiect.

 3. Foarte frumos!
  Succes maxim! :)

 4. alina_tiri says:

  Felicitari,bafta multa si…asteptam cu interes!

 5. Sh@rk 4u says:

  abia astept,cred ca o sa fie super daca au lucrat mult :)

 6. vio says:

  :))
  hey :P:P…vezi k ai zis rasarit :P:P
  app…mai ai niste mici greseli k te grabesti la scris
  numa bune :P
  papa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *