Top

Misu Gainusa aduna depesarii la DM in Bucuresti si Luxemburg!

Colegul nostru Misu Gainusa este fara indoiana cel mai mare fan declarat Depeche Mode din Romania! Cu toate ca nu s-a inscris pana acum in fanclub, Misu vrea sa adune gasca vesela depesista la concerte.

misu-depeshist

Pentru ca doua concerte Depeche sunt mai bune decat unul singur, iata noua ghidusie Kiss Fm: daca nu ti-ai luat bilet la cantarea din 16 mai, trimite SMS la 1840 (tarif normal) cu textul CONCERT + numele tau, asculta, la Cronica Carcotasilor, melodia Depeche a zilei si, cand te suna Misu Gainusa, spune-i fara sa te balbai care piesa Depeche a fost difuzata. Primesti de la Carcotas doua bilete la concertul Depeche Mode, Parcul Izvor, 16 mai.

Iar, pentru cei care au platit deja tribut formatiei preferate (adica si-au cumparat bilet la concertul din Bucuresti), Misu le-a pregatit un event exclusiv: Depeche Mode la Rockhal, Luxemburg, 6 mai. Misu face cinste cu drum, masa, casa si dans. Depesarule, daca ai la purtator, sau prin calculator, o poza cu tine care demonstreaza ca esti un adevarat fan, inscrie-te cu ea in competitia pentru eventul din Luxemburg pe hailadepeche.ro.

Multa bafta! Ne vedem la concerte!

Pana atunci … www.hailadepeche.ro si kissfm.ro;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Gabr13l 2 April 2009, 10:02

  ok .. sunt pe faza :)

 • Rainy 2 April 2009, 11:57

  Aoleu, nu mai face atata reclama! Cu cat mai putini inscrisi, cu atat mai multe sanse pentru mine sa merg la “Luxtenburg” (vorba unui prieten)! Glumesc. :d

 • Rainy 2 April 2009, 14:29

  Asea, fa-mi si mie reclama! :)) Thanks, dar lasa, tu esti subiectiv, sper sa le placa si altora. Asta cand o fi gata si cand o sa o pun pe stie.
  Oricum, foarte interesant mi se pare tipul tatuat, ala chiar m-a socat. Recunosc, asa ceva n-as face oricat de mult imi plac DM.

Post a comment