Misu Gainusa aduna depesarii la DM in Bucuresti si Luxemburg!

Colegul nostru Misu Gainusa este fara indoiana cel mai mare fan declarat Depeche Mode din Romania! Cu toate ca nu s-a inscris pana acum in fanclub, Misu vrea sa adune gasca vesela depesista la concerte.

misu-depeshist

Pentru ca doua concerte Depeche sunt mai bune decat unul singur, iata noua ghidusie Kiss Fm: daca nu ti-ai luat bilet la cantarea din 16 mai, trimite SMS la 1840 (tarif normal) cu textul CONCERT + numele tau, asculta, la Cronica Carcotasilor, melodia Depeche a zilei si, cand te suna Misu Gainusa, spune-i fara sa te balbai care piesa Depeche a fost difuzata. Primesti de la Carcotas doua bilete la concertul Depeche Mode, Parcul Izvor, 16 mai.

Iar, pentru cei care au platit deja tribut formatiei preferate (adica si-au cumparat bilet la concertul din Bucuresti), Misu le-a pregatit un event exclusiv: Depeche Mode la Rockhal, Luxemburg, 6 mai. Misu face cinste cu drum, masa, casa si dans. Depesarule, daca ai la purtator, sau prin calculator, o poza cu tine care demonstreaza ca esti un adevarat fan, inscrie-te cu ea in competitia pentru eventul din Luxemburg pe hailadepeche.ro.

Multa bafta! Ne vedem la concerte!

Pana atunci … www.hailadepeche.ro si kissfm.ro;)

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

4 Comments

  1. Gabr13l says:

    ok .. sunt pe faza :)

  2. Aoleu, nu mai face atata reclama! Cu cat mai putini inscrisi, cu atat mai multe sanse pentru mine sa merg la “Luxtenburg” (vorba unui prieten)! Glumesc. :d

  3. @rainy eee :)) tre’ sa promovam :P oricum tu ai poza cea mai tare!

  4. Asea, fa-mi si mie reclama! :)) Thanks, dar lasa, tu esti subiectiv, sper sa le placa si altora. Asta cand o fi gata si cand o sa o pun pe stie.
    Oricum, foarte interesant mi se pare tipul tatuat, ala chiar m-a socat. Recunosc, asa ceva n-as face oricat de mult imi plac DM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *