cryptocurrency trading signals gemini coin amazon coins kurs bcc kryptowƤhrung cryptocurrency widget for website

De ce prefer mailul in loc de messenger

Am patit de multe ori sa-mi ceara lumea ID-ul de mess ca sa-mi trimita ceva sau ca sa ma intrebe ceva, iar eu le spuneam ca prefer sa comunicam pe mail. De ce? Pentru ca pe messenger am ajuns sa am in lista o gramada mare de oameni cu care vorbesc foarte foarte rar.

N-are rost sa-ti populezi lista de messenger cu o persoana cu care vorbesti o singura data si atat sau cu care sansele sa vorbesti sau sa ai ceva in comun sunt foarte mici. De asta prefer mailul! Mi-ai scris, ti-am raspuns, mi-ai raspuns si tu, am rezolvat ce era de rezolvat, apoi am dat archive si gata.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

11 Comments

 1. Ramona Iamandi says:

  Ghiar ca ai dreptate, ia sa-mi stergi si mie ID-ul de mess, :P sunt una dintre cei care face parte din categoria cu care ai ” vorbit ” pe mess de vreo 2ori. ( sa nu inteleaga nimeni gresit ,nu e un repros,ci doar un fapt, pur si simplu , adevarat) Ramane sa ma gandesc daca avem ceva in comun. Gata, m-am gandit…

 2. Foarte adevarat. Mi se pare o gandire suficient de sanatoasa, iar daca, in urma dialogului de pe mail consideri ca ai ceva in comun cu respectivul, sa faci schimb de id-uri nu-i greu.

 3. mdah ai dreptate in lista de mess nu are rost sa tii pe cineva cu care nu vorbesti constant .. e de a dreptul aiurea ..

 4. ti-e lene sa le dai ignore dupa,stiu…si mie:)

 5. intr-un fel ai dreptate dar nu poti cunoaste daca ai ceva in comun doar prin email:).Dar oricum voi nu prea ati avea timp d mess:).Bafta in continuare

 6. Da ai multa dreptate in chestia asta :D ;)

 7. Asa e. De aceea nu-mi place sa dau id-ul meu unei persoane, dar nici sa-l cer.

 8. miriam says:

  eu prefer mess-ul pe chestia ca atunci cand in deschid imi sar in ochi toate offline-urile., pe cand intre sute de mailuri pe care le primesc (multe cu pps-uri la care as renunta fericita) trebuie sa scotocesc sa deschid mailurile interesante.

  OK mi-am facut si un ID de job si am si unul oficial si mai am si unul foooooooooooaaaaaaaartttteeeeeeeeeee personal…etc.

  Imi place mess-ul totusi daca nu e o chestie pe care trebuie sa o stochez undeva, ci doar ceva la care trebuie sa raspund.

 9. @miriam mie-mi place mult mai mult pe mail si asta probabil pentru ca si la job folosesc mult mailul si, la fel, si in viatza de zi cu zi siiiii pentru ca folosesc GMAIL nu YAHOO !!

 10. miriam says:

  eu folosesc amandoua si e ok…care-i problema daca e unul sau altul?

 11. danutza says:

  hmm…..mail….messenger….cam tot acolo ajungi….daca vrei sa vb cu cineva vb cu aceasi usurinta si pe mess….si pe mail….
  poopik pt tine OLiX
  :*:*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *