Top

De ce prefer mailul in loc de messenger

Am patit de multe ori sa-mi ceara lumea ID-ul de mess ca sa-mi trimita ceva sau ca sa ma intrebe ceva, iar eu le spuneam ca prefer sa comunicam pe mail. De ce? Pentru ca pe messenger am ajuns sa am in lista o gramada mare de oameni cu care vorbesc foarte foarte rar.

N-are rost sa-ti populezi lista de messenger cu o persoana cu care vorbesti o singura data si atat sau cu care sansele sa vorbesti sau sa ai ceva in comun sunt foarte mici. De asta prefer mailul! Mi-ai scris, ti-am raspuns, mi-ai raspuns si tu, am rezolvat ce era de rezolvat, apoi am dat archive si gata.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Ramona Iamandi 20 February 2009, 11:38

  Ghiar ca ai dreptate, ia sa-mi stergi si mie ID-ul de mess, :P sunt una dintre cei care face parte din categoria cu care ai ” vorbit ” pe mess de vreo 2ori. ( sa nu inteleaga nimeni gresit ,nu e un repros,ci doar un fapt, pur si simplu , adevarat) Ramane sa ma gandesc daca avem ceva in comun. Gata, m-am gandit…

 • bek00letz 20 February 2009, 11:47

  Foarte adevarat. Mi se pare o gandire suficient de sanatoasa, iar daca, in urma dialogului de pe mail consideri ca ai ceva in comun cu respectivul, sa faci schimb de id-uri nu-i greu.

 • Mihai 20 February 2009, 14:52

  mdah ai dreptate in lista de mess nu are rost sa tii pe cineva cu care nu vorbesti constant .. e de a dreptul aiurea ..

 • popescul 20 February 2009, 14:59

  ti-e lene sa le dai ignore dupa,stiu…si mie:)

 • boro 20 February 2009, 15:57

  intr-un fel ai dreptate dar nu poti cunoaste daca ai ceva in comun doar prin email:).Dar oricum voi nu prea ati avea timp d mess:).Bafta in continuare

 • Dj.Still 20 February 2009, 16:16

  Da ai multa dreptate in chestia asta :D ;)

 • natalia 20 February 2009, 16:31

  Asa e. De aceea nu-mi place sa dau id-ul meu unei persoane, dar nici sa-l cer.

 • miriam 20 February 2009, 19:17

  eu prefer mess-ul pe chestia ca atunci cand in deschid imi sar in ochi toate offline-urile., pe cand intre sute de mailuri pe care le primesc (multe cu pps-uri la care as renunta fericita) trebuie sa scotocesc sa deschid mailurile interesante.

  OK mi-am facut si un ID de job si am si unul oficial si mai am si unul foooooooooooaaaaaaaartttteeeeeeeeeee personal…etc.

  Imi place mess-ul totusi daca nu e o chestie pe care trebuie sa o stochez undeva, ci doar ceva la care trebuie sa raspund.

 • miriam 21 February 2009, 01:26

  eu folosesc amandoua si e ok…care-i problema daca e unul sau altul?

 • danutza 22 February 2009, 15:03

  hmm…..mail….messenger….cam tot acolo ajungi….daca vrei sa vb cu cineva vb cu aceasi usurinta si pe mess….si pe mail….
  poopik pt tine OLiX
  :*:*:*

Post a comment