Top

19 motive

De cateva zile sunt din nou intr-o lipsa de inspiratie si nici prea mult timp n-am avut sa ma gandesc ce sa scriu pe blog, in schimb astazi am citit cu articol care m-a facut sa rad, sa ma minunez si sa .. aa .. si sa vreau sa vi-l impart si voua ;)

Sunt doua articole de fapt ;) Mai intai a aparut “19 motive sa nu o faci inainte de casatorie“, iar mai apoi Arhi a scos replica “19 motive sa faci sex inainte de casatorie(+18). Va recomand sa cititi ambele articole, cu precizarea ca cel scris de Arhi contine limbar pe care unii l-ar putea considera licentios sau vulgar.

Sper sa revin zilele astea si cu ceva interesant aici pe blog :D

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • corina 18 February 2009, 14:46

  olix iti mai trebuie minte:D

 • natalia 18 February 2009, 16:36

  Si totusi, cele doua articole, au fost o sursa de inspiratie. :)

 • Laura 18 February 2009, 18:16

  Contrar faptului ca acum poate crezi k o sa te blamez pt acest post sa stii k nu, te felicit. RESPIRA !!! si accepta-mi felicitarile k tare m-am mai amuzat cu postul asta!

 • Laly 18 February 2009, 18:39

  Servus Olix!

  Hai sa iti spun ceva :D ( desi cred ca stiai deja si aici nu ma refer la faptul ca iti mai trebuie oleac de minte :)) ca si mie de altfel :D ) : a trecut de mult perioada aia cand chipurile era pacat in fata lui dzeu daca faceai dragoste cu viitorul ales ( sot / sotie ) – hai totusi sa nu devenim habotnici. ( pe dzeu il ai in suflet daca vrei , daca nu, nu )

  Mi se pare cat se poate de normal sa o faci inainte de a te marita ( subliniez “a te marita” pt ca ma refer la fete, ca de obicei ele sunt catalogate drept c***e daca nu mai sunt virgine in ziua “cea mare” si mi se pare o prostie, mai bn mai versata decat sa stea nemiscata ca sa nu se supere el :))))))))) – sa ma corectezi daca gresesc in ceea ce zic ) – sexul conteaza 80% intr-o relatie, si sa fim seriosi : mai bine o faci si stii despre ce e vorba , decat sa nu o faci si sa te ruinezi singur dupa aceea ;); cat despre baieti, au unda verde ca sa zic asa, in a experimenta “”pasarici” :))) , atata tot sa experimentati cu cap, daca ma intelegi ( mai bine asa, decat sa ajungeti frustati si sa va folositi la baie, de ana si maria – sper ca stii la cine ma refer, sper doar sa nu fi si apelat :)) )

  Succes tuturor si toate cele bune!

 • Andra 18 February 2009, 19:12

  Curiozitate…care ti-a placut mai mult? sau mai bn…pe care-l aprobi?

 • U.B Claus 18 February 2009, 19:20

  dj olix face bors…..sau dj olix freaca supa sau ce face el nush de unde tiau venit ideile astea sun practic neinteresante in ziua de azi fetele se casatoresc la 15 sau poate 16 …..asta inseamna ca parintii lor sunt TRUE cum ar zice un EMO…..dar nu cred ca exista motive sa o faci ininte sau dupa casatorie…..

 • popescul 18 February 2009, 19:58

  baietii cu articolele se pricep foarte bine la vrajeala ieftina…in rest,numai de bine:P

 • @di 18 February 2009, 20:00

  nu am inteles de ce sunt 19? e ceva magic in aceasta cifra? de ce nu 20? sau 7 sau 10? de ce 19?

 • Andra 19 February 2009, 18:29

  Am citit cele doua post-uri:)) Primul m-a facut sa ma gandesc la antici…si prea multa biserica. La al doilea am ras de numa=))) Geniala idee:))

Post a comment