Top

Concert Chicanos la The Gate

Vineri seara am fost in The Gate la concertul Chicanos, concert care mi-a placut tare mult si, in general, m-am distrat tare bine in seara respectiva, pentru ca am fost acolo cu gasca mea de prieteni cu care ma simt bine de fiecare data.

Flory (care arata :X :X :X si canta la fel de bine), Pachulo si Alex + Nick Kamarera la butoane au faut super atmosfera! Au inceput concertul cu “Nuestro Amor”, varianta remixata de Vali Barbulescu, apoi au cantat “Maleya”, “Suki Suki” si chiar “En Mi Corazon”, piesa care nu-i mai caracterizeaza in acest moment, dar cu care s-au lansat si nu le e rusine sa o cante in continuare in concerte, lucru laudabil de altfel!
Chicanos at The Gate 01Chicanos at The Gate 02Chicanos at The Gate 03Chicanos at The Gate 04Chicanos at The Gate 05Chicanos at The Gate 06Chicanos at The Gate 07Chicanos at The Gate 08Chicanos at The Gate 09

Publicul a reactionat foarte bine pe toate piesele lor, s-a dansat, s-a tipat si s-a aruncat cu servetele! Pentru mine a fost inca o noapte de vineri de nota 10+ !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • natalia 9 February 2009, 19:15

  Imi plac piesele celor de la Chicanos. Nu am fost niciodata la un concert, dar ma bucur, ca macar am sansa sa citesc cate ceva despre atmosfera creata in timpul concertelor celor trei si ma bucur ca ai avut o seare frumoasa. :)

 • popescul 9 February 2009, 20:10

  misto formatia,imi place stilul abordat de ei…

 • Sfantu 10 February 2009, 18:26

  o formatie care canta un fel de manea house cu influentze latino.
  Serios acum asta este trupa ?

 • sorin 12 February 2009, 12:38

  O alta formatie care a prins foarte bine la public. Felicitari Nick, felicitari Chicanos

 • Sfantu 12 February 2009, 19:24

  Numai canta raggaeton?vai ce pierdere pt muzica rom.
  Acum canta house de balta nu ?este ca si cum Guta ar face o melodie house cu steve angello .
  Fara suparare dar sunt jalnici.
  parerea mea ,,patron,,.
  Oricum felicitari pt blog .super tare

 • pop 16 February 2009, 14:00

  pentru sfintu se vede ca nu cunosti ultimile realizari de succes ale celor de la chicanos si dai cu comenturi cit se poate de rautacioase

Post a comment