Top

Imi place Ikea

Imi place Ikea pentru ca e practic. Azi e pentru prima data cand imi cumpar de la Ikea un lucru pe care trebuie sa-l montez eu (pana acum am cumparat doar chestii de-a gata).

Astazi mi-am cumparat o masuta pentru laptop, pentru ca pana acum tineam laptopul (si inca il tin pe cel vechi) pe un scaunel. Cum se monteaza? Foarte simplu! Am deschis cutia, am imprastiat (organizat totusi) pe jos continutul ei si am deschis brosura cu instructiuni. In 5 pasi simpli am reusit sa montez masuta – 6 suruburi, 4 elemente care se leaga intre ele – totul foarte simplu. In pachet aveam si un fel de surubelnita cu care am reusit sa strang unele suruburi (cu cap patrat), dar pentru altele am avut nevoie de o surubelnita normala.


masa laptop ikea 01 masa laptop ikea 02 masa laptop ikea 03

(in ultimele 2 poze apare si scaunul pe care-l foloseam pana acum pentru laptop)

Pretul de 95ron pentru aceasta masuta nu stiu cat de justificat este, dar eu sunt multumit de ea – e reglabila si usoara, ca sa poata fi mutata oriunde.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • miriam 8 February 2009, 19:48

  hehe…iti aduci aminte ca iti placea Ikea si acum vreo 20 de ani. E vorba de magazinul din Ungaria.

  Chiar e o chestie misto sa faci bricolaj.

 • natalia 8 February 2009, 19:59

  Arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos. :)

 • iliana 8 February 2009, 20:15

  faina si practica ;)

 • Vasi 8 February 2009, 20:23

  Sincer Olix probabil tu te simti mai comod cu noua achizitie, dar eu am o problema cu laptopul chiar daca e pe un birou confortabil, este iesit din comod sa stau la laptop, acuma regret pe undeva ca am luat laptop pt ca nu ma simt bine stand la el, este foarte incomod, si mam gindit sa-mi iau monitor si o tastatura sa le adaptez pt ca asa voi sta comod:)

 • anku 8 February 2009, 20:32

  hehe..arata chiar bine masuta :>
  s-o stapanesti sanatos !
  sunt convinsa ca acum laptopul tau se simte si el mult mai bine :D

 • Vasi 8 February 2009, 20:54

  Ai dreptate este numai buna pt astfel de ocazi, si e si practica

 • Alex 9 February 2009, 01:41

  sal OLiX! Laptopul argintiu e al tau??:P De care e k imi place mult si n-ar strica sa-mi achizitionez si eu unul .. E foarte fain… oricum .. :)

 • sorin 9 February 2009, 13:12

  Mult mai simplu ca la un birou. L-am montat si demontat de 3 ori ca mereu greseam imbinarile:)

 • Giuco 9 February 2009, 13:58

  pare foarte incomoda

 • nashu_mare 10 February 2009, 09:55

  Si mie mi se pare incomoda. Te obliga sa stai pe marginea patului si, daca imi aduc eu bine aminte, patul ala al tau cam pica daca nu ai contragreutate in spate.

  Mi-ar placea sa am o masuta pentru laptop cu brat articulat, ca o o veioza (sau ca microfonul tau din emisie), sa pot sa il trag deasupra canapelei/patului/fotoliului si sa stau rezemat pe spatar. Ikeaaaa, ma auziti?

  Ah, si undeva sus sa fie o rezerva de bere cu un tub spre gura mea iar intr-o parte un alt brat articulat pentru tinut pizza.

 • Cosmin 19 February 2009, 09:46

  Salut,
  Salut,

  Super masuta. As vrea si eu una doar ca’s 2 probleme : nu’s din Bucuresti ca sa vizitez o reprezentanta si nu am gasit’o nici pe vreun site, decat sub forma de prezentare. Ai idee de unde pot face o comanda online ?

  Cele bune,
  Cosmin.

Post a comment