Blaxy Girls, Elena Gheorghe sau Catalin?

Grea alegere! Publicul le-a vrut pe Blaxy Girls, juriul a avut tot felul de variante! Aflam in cateva minte ce iese.. AM EMOTZII!!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

23 Comments

 1. eRRmy says:

  Iar o sa luam cel mai de kkt loc (scuzati limbaju dar sunt foarte nervos). Erau piese de un milion de ori mai bune ca acesta dar nu, cum sa ne ducem noi la EUROVISION fara sa avem melodie care sa aiba ritm traditional. Dupa cum a votat lumea blaxy trebuia sa mearga. In fiecare an trebuie sa aleaga juriul o piesa cu care sa nu facem nimic. Anu trecut la fel a fost. A ales o piesa pentru bosorogi care deja murisera. Poate uni vor spune ca aveau voce. Da, aveau voce Nico si cu Mirita dar lumea s-a schimbat. Vrea ceva care sa simta.

  De ce muzica romaneasca nu vrea si ea sa evolueze. Sa schimbe vechea generatie si sa fie si ea in trend. Ati vazut ca se poate. Tara aceea cu patinuator si Grecia. Au avut piese minunate care au ajuns hituri.

  Aceasta este parerea mea proprie. Uni vor fi de acord cu mine, alti nu.

 2. edd says:

  Elena Gheorghe cred eu

 3. Blaxy girls :-\” 90% , Catalin 60 % :D Elena 20 % … asa as vrea eu :D

 4. cristian says:

  io… nu prind tvr1 :)) stiu ca suna ciudat da ii plin de purici … televiziunea mea prin cablu azi nu o vrut sa mearga deloc … ;;) lasati comm cu cine castiga ^:)^

 5. nico says:

  Dupa parerea mea….hmm…:-??…Blaxy Girls cu Dear Mama:X:X:X:X:X:X…imi place fff mult melodia si au o voce super fetele:X:X:X

 6. si ea este :D

 7. Elena Gheorghe a castigat…felicitari castigatoarei. Instinctul nu m-a inselat. Insa la Moscova nu-i dau sanse…s-a schimbat trendul muzical.

 8. DoRuDaSilva says:

  am zis dinainte de semifinale ca elena ….
  bv elena!
  cool

 9. The balkan girls like to party like nobody :X

 10. Sa speram, ca Elena Gheorghe, va reprezenta Romania cat mai bine, la Moscova.
  Felicitari Catalin, e bun si locul 3.

 11. ^ bosorogi care deja murisera =)))))

  Ai dreptate. Anul trecut votasera Biondo, Biondo ar fi trebuit sa ne reprezinte. JUR ca nu stiu pe nimeni care sa fi votat Nico & Vlad Mirita! Oricum, era aranjat, anuntasem pe blog cu 2 saptamani inainte de finala ca va castiga Nico…

  Si ai mei erau revoltati adineaori, cand am ajuns acasa, ca nu ne vor reprezenta Blaxy Girls , cum ar fi trebuit daca luam in calcul doar voturile publicului =))

 12. Pyuric si eu ar fi trebuit sa anunt ca Elena va castiga…dar am zis sa nu fac valva:D

 13. MaTzA says:

  si iat`o pe elena gheorghe:P…sper sa`i mearga bine si la moscova;)

 14. Radu says:

  eu zic ca totul a fost aranjat de la inceput, ca sa castige Elena :) (parerea mea)

 15. Radu says:

  sincer, nu ma asteptam ca doamna Aura Urziceanu, care a fost in juriu la Megastar de atatea ori sa-i dea lui Catalin “8 cu felicitari”, cum a spus dansa aseara

 16. alina_tiri says:

  Era mai buna piesa lui Catalin,parerea mea.Oricum,ca sa reusim sa luam un loc acceptabil trebuia sa venim cu ceva original.Publicul nu mai voteaza blues-uri si alte piese siropoase de ceva timp(un exemplu bun este Lordi).Mie mi-ar fi placut sa mearga Geo da Silva,cu animatoare cu tot sa ridice toata sala in picioare :))

 17. eRRmy says:

  @alina =))=))=)) am avea un succes grozav cu Geo

  OLIX nu iti faci si tu o piesa sa partici la EUROVISION? :))

 18. pt natalia….catalin a iesit pe locul 2 nu pe 3..si eu cu el am tinut inca de pe cand se facea repetitii pentru semifinala.mare pacat ca nu a castigat el…….

 19. Mda, … anul asta am prins foarte putin din Eurovizion…dar mi-a placut Elena, sper sa ajunga cat mai sus la Moscova.

 20. Laurentiu says:

  Ce dracu sa-ti placa la elena? ca se dezbraca de 5 ori pe scena ca pe centura? neoriginal! jenant! coregrafie copiata, muzica furata prin ritmuri cu influente orientale, look de curve balcanice, penale. Cand aveama lte piese, alte voci, Zero, Tabassco, Catalin, Popas (cel mai socant show), Blaxy (cea mai emotionanta piesa, cea mai sensibila si tehnica interpretare), Tina, noi trimitem o manea-sadea ca asa vor dinozaurii comunisti din tvr1. Bine ca am votat ca tampitii!

 21. @ Cryssuk merci ca m-ai corectat.

 22. Vera says:

  CATALINNN:((((( De ce nu el?:((…huuuuooooo

 23. bianca says:

  Blaxy Girls 100,catalin 20,elena 10 si ce daca, ca blaxy girls a ajuns pe al doilea loc ,sunt cele MAI BUNE:*:*:*:*:x:x:x:x::*:*:*:x:x:x:p:p:p:p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *