Top

Concentreaza-te pe ce-i esential

Citeam la zoso un articol foarte bun, cu care sunt in totalitate de acord. Noi, astia cu bluguri, ne facem uneori prea multe griji pentru niste chestii minore, cand ar trebui sa ne ocupam mai mult de a scrie un articol bun, de a iesi cu cineva in evidenta, de a fi altfel decat ceilalti, de a atrage mai multi cititori.

Majoritatea bloggerilor pierd prea mult timp cu prostii, ignorând lucrurile importante. Scrie conţinut, fă-l să fie uşor accesibil. Atât. Ce PageRank am, câte pagini indexate am, câte backlinkuri, cum fac seo, cum fac bile de muc, astea sunt detalii despre care trebuie să vă îngrijoraţi când ajungeţi la câteva mii de unici pe zi. Până atunci, hai să învăţăm să punem virgulele corect şi să mai ştergem din widgeturile de 2 bani de pe bloguri. Şi să punem osul la treabă.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • tudor 26 January 2009, 07:41

  Bullshit… scrii despre bile din muci cand ai 2oo mii de unici pe zi care intra oricum…

 • sorin 26 January 2009, 07:49

  sincer si recunosc…intr-un anumit procentaj ma regasesc si eu in acest articol…si de anul asta am inceput sa ma preocupe multe alte lucruri.

 • DoRuDaSilva 26 January 2009, 08:35

  ai dreptate aici! sunt multe chestii neinteresante la unii, cat despre faza cu calmati`va, chit ca nu face parte din acest context, as dori sa faci ceva sa nu mai dai voie la comentarii celor care fac ce a facut acel user si sa isi vada de treaba lor si sa comenteze aici la ce ai postat tu nu la alte comentarii, ma refer la jigniri nu la un dialog civilizat, ca tuturor ne place sa ne intelegem si sa discutam diverse teme, nu-s nebun!Multumesc pt intelegere si scuze OLiX daca am gresit cu ceva!

 • Kikaider Ikari 26 January 2009, 13:44

  Ok.Păi eu recent mi-am făcut un blog.Habar n-aveam cu ce se mânca acest lucru,dar m-am înhămat la al face.Cum ce ai scris tu e interesant o să mă interesez şi eu de acum înainte despre cum trebuie-sau mai ştiu eu cum-să fie blogul personal.Ce să conţină şi chestii de genul.
  Aşa că-nah!-fie că vreau fie că nu, o să mă interesez de lucrurile astea.

 • portocala 26 January 2009, 14:14

  Prima data cand mi s-a prezentat ideea de blog, mi s-a spus ca ar fi echivalentul unui jurnal online.
  Ori eu nu pricep de ce scriind un jurnal online, te-ar interesa cati cititori ai? Daca iti schimbi personalitatea ca sa ai mai multi cititori, daca iti schimbi aria de interes, daca iti cenzurezi ideile, nu e mai bine sa te duci pur si simplu la un ziar online?
  Eu am o prietena care scrie pe blog pur si simplu pentru ca ii place sa faca asta. N-am vazut-o niciodata stresata ca are 3 sau 5 sau 10 cititori. Normal ca se simte bine daca vede ca munca ei are un feedback. Dar nu vaneaza reactii si nu-si face din obtinerea de “feedback” scopul vietii si al blogului.

 • Mihai 26 January 2009, 15:22

  eu sunt de acord cu portocala… blogurile nu mai sunt jurnale online de o vreme buna de timp… :) si consider ca un blogger adevarat este cel caruia ii place sa scrie nu care vaneaza si samd … :)

Post a comment