Top

Coincidenta sau cersetorie organizata?

Azi de dimineata, la metrou la Crangasi, apare o cersetoare cu un copil in brate. E din clanul acelor cersetori care se pun in fata fiecarui om si cersesc de la fiecare in parte cate ceva.

N-am sa ma intreb acum cat de darnici pot sa fie romanii la 8-9 dimineata, ci voi continua povestirea prin a va povesti ca la 1 minut dupa, mai apare inca o cersetoare, pe acelasi stiri, cu copil in brate si care cersea la fiecare om in parte. La un moment dat, pentru ca cerseau in aceeasi directie, cele doua s-au intersectat. Prima ii da prioritate celei de a doua, apoi continua impreuna cersetoreala mai departe.

Serios acum, mi se pare mie sau aici e cersetorie organizata? Eu decat sa dau bani la cersetori, prefer sa particip la un eveniment caritabil si sa dau niste bani pentru Erika! Am fost aseara la evenimentul organizat de Cabral pentru Erika in Gossip, au cantat acolo Bitza, Zale, Grasu XXL si Maximilain. Bravo celor care au fost aseara acolo!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Bancheru 23 January 2009, 23:06

  Cred ca e coincidenta, nu prea vad eu cersetorii sa faca echipa cand vine vorba de bani. Fiecare vrea sa-si asigure profit numai pentru el, fara sa imparta cu altcineva.. si aici cred ca este rivalitate, dar mai tacuta..

 • eRRmy 23 January 2009, 23:29

  Cele mai mari mafi sunt in: sport ( si ma refer la toate sporturile), invatamant si cersetorie. :|

 • Mihai 23 January 2009, 22:59

  in romania … totul e organizat pana si cersetoria… mafia .. etc.. ;) fi sigur de asta!

 • ABI 23 January 2009, 23:03

  FILANTROPICA!!!
  un film bestial care iti explica unde ajunge “mila” ta ;)

 • Florin 23 January 2009, 23:07

  bine ai facut … cersetorii astia ar trebui luati de pe strazi ca strica aspectul si creste riscul de periculozitate pentru ca unii sunt agresivi. Eu nu dau la cersetori bani pentru ca pur si simplu nu ma impresioneaza cu milogeala lor. Ar putea macar sa mature sau sa faca ceva util, decat sa stea cu mana intinsa si cu copii in brate ca sa imi smulga mie o lacrima si eventula 20 de mii …

 • natalia 23 January 2009, 23:17

  Eu cred ca e mult mai bine sa ajuti un copil intr-o problema de sanatate, decat sa dai bani unor cersetoi care nu ai de unde sa stii ce face cu acei bani.

 • Florin 24 January 2009, 08:46

  @ errmy … as aduga si justitie … acolo mafia e la ea acasa …

 • sorin 24 January 2009, 09:20

  Olix eu am scris mai de mult despre cersetoria din Bucuresti si filiera. 30% cersetorul, 70% iau capii retelei. Am scris despre asa zisi ologi si defapt ei n-au nimic. Indemn pe aceasta cale sa nu mai dati bani la nici un cersetor. Mai bine donam banii pentru cazuri adevarate, nu sa incurajam cersetoria. Se invart zeci de milioane vechi pe zi.

  Din date sigure, un spalator de parbrize, pe timp de vara, castiga pe zi cam 3 milioane. 1 el si 2 ii da protectorului. Faceti socoteala cat castiga intr-o luna.

 • redandblue 24 January 2009, 17:59

  e cersetorie organizata , chiar si cersetoria se organizeaza , a devenit o afacere din care fac mai multi bani decat cei care muncesc

Post a comment