Cronica Carcotasilor: umor cu premeditare, la Kiss Fm

De luni dimineata (6:30 – 10:00) se intoarce la KissFM Cronica Carcotasilor, iar eu ma intorc pe intervalul meu din toamna-iarna, 19:00 – 22:30 cu noi surprize :D Serios!

Deoarece nu li s-a aprobat concediul pana la Paste, Carcotasii revin la KissFm! Din 19 ianuarie!

Obositi de sarmale, epuizati de somn si trimisi la munca de neveste, carcotasii vor sa se razbune. Ei pregatesc umorul cu premeditare!

Mai rau ca la guvernare, Tripla Alianta Huidu-Gainusa-Dezbracatu o sa-si bata joc de oameni. De oamenii rai, de ipocriti, de fitzosi si de politicieni. Dar ne repetam!

Arma crimei: Tocanita de Gazete! Mobilul crimei: Tembelefonul cu Butoane! Ora Crimei: Intre 06:30 si 10:00, cu aproximatie! Sediul operatiunilor: Kiss Fm!

Huidu, Gainusa si Debracatu – criminali rau!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

10 Comments

 1. Abea astept noul sezon “Cronica carcotasilor” si inclusiv surpizele pregatite de Kiss FM. :)

 2. Alexa says:

  tare, cu toate ca nu prea am eu timp sa ascult dimineatza kiss fm, cel putin pe tine de la 19 te pot auzi ca atunci vin de la scoala :))

 3. pau says:

  deci revenim la program: adormim cu tine si ne trezim cu huidu,gainusa si dezbracatu` ( p.s. a nu se interpreta exprimarea :P ) :))

 4. Bancheru says:

  Incepe sa devina blogul tau o sursa de informatie pt mine :)) de la tine am scapat de mesajele de la 123, acum de la tine aflu de carcotasi.. lol :))

 5. Guzganul says:

  Plictis cu premeditare,probabil.Daca iar or sa se lege de Badea sau de Zavoranca sau de mai stiu eu cine si or sa mai critice pe cei care au facut unele greseli in timp ce erau in direct,sorry.

 6. @Guzganul e clar ca nu asculti radio si ca nu stii sa faci diferenta intre cele 2 emisiuni, cea de la radio si cea de la tv. Te rog eu mult nu mai comenta daca nu stii despre ce e vorba.

  Asculta si apoi da-te cu parerea!

 7. Le urez bun venit. Mi-a fost dor de ei. Sper sa reusesc sa ma trezesc asa matinal sa-i ascult, dar sincer n-as vrea sa-i ratez:D

 8. ce bineee, mi-era dor de Gainusa :) chiar vroiau sa nu se intoarca pana la Paste?

 9. hahalerelor, aveti vreo idee unde as putea viziona pe net si eu cronica?

 10. @Movieaddicted, no offence, dar daca pui intrebarea aia, urmaresti/asculti degeaba Cronica. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *