Top

Cum ajung la Kika

Din pacate sau din fericire (va explic imediat de ce zic asta) n-am ajuns inca la Kika. I s-a facut o gramada de reclama, era sa ajung astazi pana acolo, dar am zis ca o las pe maine, cand sper sa ma hotarasc mai devreme sa plec catre acolo.

Vroiam sa ajung la Kika, dar nu stiam, asa ca am dat un search pe google la “cum ajung la Kika” si n-am gasit mare lucru, in schimb am gasit un articol foarte misto pe metropotam, in care o domnisoara ne povesteste detaliat cum sta treaba cu acest magazin.

Ca sa ajungi la Kika, mai exact in complexul West Park (unde se afla, printre altele, si noul outlet Fashion House), trebuie sa ai multa rabdare, mai ales in weekend. Cu masina risti sa faci ore bune pana la kilometrul 13 din autostrada Bucuresti-Pitesti iar cu autobuzul (236)… la fel.

Nu e genul de loc unde sa te duci sa cumperi cateva nimicuri decat daca ai foarte mult timp de pierdut. Cat despre intoarcere, daca nu ai masina, mai bine suni un prieten decat sa stai dupa 236.

….

Kika este imens, pe trei etaje, avand o suprafata de 27.000 mp (cu 1000 mai mult decat Ikea), cu o spirala in mijloc pentru a urca. De cum intri, te izbeste asemanarea cu Ikea in multe privinte, de la produse similare, pana la aranjare sau restaurantul de la ultimul etaj.

Totusi, oferta Kika este eterogena, merge in multe directii, propune multe stiluri. Pe de-o parte asta e bine, diversitatea e mare, pe de-o parte nu poti asocia Kika cu nimic.

Sunt si produse ieftine, simple, dar si produse de lux, sunt si lucruri kitsch sau prea impopotonate, e si mobilier “clasic”, care-ti aminteste de sufrageria parintilor din anii ’90, e si traditional, si modern. E cam prea “de toate pentru toti”.

Asadar, am aflat din acest articol (aici e doar un fragment) ca ajung la Kika cu masina 236, dupa care trebuie sa cam astept, iar daca nu aveti rabdare, puteti incerca si masinile 137 sau 405, care ajung vis-a-vis la Carrefour si de acol va descurcati voi sa ajungeti.

harta-kika

Am ramas totusi dezamagit ca pe siteul Kika nu am gasit cine stie ce informatii. Cu greu am gasit si la ei o mini-harta (cea de mai sus e luata de pe siteul RATB) si un program de lucru (care nu zice daca e deschis in fiecare zi, ci doar 10:00 – 21:00 si ata).

Daca ajung maine acolo, revin si va povestesc cum a fost, dar pana atunci va doresc o sambata calda!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Florin(sv) 19 January 2009, 21:50

    Noi, (cei din sV) avem noroc, fiind un oras mijlociu, ca nu avem asa de multe magazine, si toate sunt relativ aproape. La voi, altfel sta treaba. Dupa descriere, pare destul de misto. OLiX, iti urez noroc, sa ajungi acolo, ( figure out how) si sa ne povestesti si noua. In rest…o seara buna . ;)

  • Un roman in Canada 20 January 2009, 05:00

    Dupa cum descrii tu, Kika e mai mare decat majoritatea mall-urilor si de aici din Toronto. Ceea ce e mai interesant pentru mine e ca intr-o tara unde puterea de cumparare e din ce in ce mai slaba, se construiesc magazine din ce in ce mai mari. Interesant.

  • Stefan 26 March 2009, 17:40

    Si pana la urma ai ajuns la Kika? :)

Post a comment