what new cryptocurrency to invest in cyber currency usb stick für kryptowährung how to earn interest on cryptocurrency vw kryptowährung

Concertul Sting

Aseara povesteam cu cineva despre concertul Sting care o sa fie pe 10 februarie, la Sala Palatului in Bucuresti. Povestind despre concert ii spuneam “lasa ca mai e pana atunci” si-mi venea sa spunca e la anu’, dar mai apoi am realizat ca deja suntem la jumatatea lunii ianuarie.

Deci mai e mai putin de o luna pana la concert, bilete nu mai sunt de mult timp, dar sper sa ajungem cumva sa-l vedem si noi pe Sting. Sa va spun cum? Parteneri media KissFM si MagicFM :D asa ca stati cu urechea pe langa aparatul de radio ;)

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

8 Comments

 1. Orechea? :))

 2. @natalia am corectat, merci ;)

 3. Cu plaqcere! :)

 4. raluka says:

  stam, stam. bagam urechea numai la ***FM. la ***FM *****, mai exact. [slogan post de radio]!! Cel mai tare post de radio din Univers!!! :) :X **,5 FM :X ;)

  [editat/cenzurat de OLiX]

 5. @raluka de ce ai tu impresia ca te-as lasa sa faci reclama la alte radiuri pe blogul meu? inceteaza cu prostiile astea, daca vrei sa mai comentezi pe blogul meu. Multumesc

 6. Cam greu cu acomodarea asta in 2009, dar ne obisnuim. Deja stiam de el si cred ca va fi unul din concertele de succes din Romania.

 7. pau says:

  biletele s-au dus..cred ca toti care au luat bilet au fost sub influenta versului “I dream at night I can only see your face”(Every breath you take) :)

 8. kate says:

  si eu speram de mult timp sa vina sting in romania.. si cand am aflat prin octombrie ca vine, cea mai incantata am fost.. insa nu am apucat sa imi iau bilet pt ca s-au epuizat intr-o saptamana.. sper sa mai gasesc bilet desi mai e putin timp pana la concert..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *