kryptowƤhrung kursentwicklung trend cryptocurrency poloniex coin cryptocurrency trading forum

Ce cadouri sa nu facem!

Blongele care gandesc ne-au spus in zilele astea ce cadouri sa nu cumparam, nu neaparat de Craciun, ci asa in general, ce cadouri nu-si mai au rostul.

Documentati-va si voi de aici si aici si .. daca inca sunteti in pana de idei, ascutati-ma astazi de la 4 pe KissFM, pentru ca impreauna cu colega Pussycat o sa tragem ascultatorii de limba si o sa incercam sa aflam ce cadouri au cumparat ei!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

 1. Ramona says:

  Hellooo! Citind lista de cadouri ale blondelor care gandesc(Doamne cum suna asta…blondele care gandesc)prima intrebare a mea a sunat cam asa: pai…pana la urma ce tre’sa cumparam??Ok,in nici un caz chilotei cu inimioare rosii,sortulet,ursuleti… bine fac eu,adica strang bani in 3 ciorapi precum Mara ,merg la mama,surori,etc.le intreb direct ce vor si…e gata cadoul!!!!!! Anul trecut,stiam ca mama isi doreste niste cizme superbe,si i le-am cumparat,iar mama a fost,evident, foarte incantata de…pot sa-l mai numesc “cadou”?A fost incantata de…gestul meu.

 2. pare tare rau ca nu am fost pe frecventa. sunt in tren cu laptopul in brate, dar fara casti :( oricum, niste inspiratie face toti banii la ora asta! Poate faci un rezumat, tragi concluziile online :D

 3. @Copila blonda nu prea am primit sugestii de cadouri, in schimb am zis de blodele care gandesc, de vreo 2 ori :P

 4. Crystyna_rg says:

  foarte tare :))
  dar tot nu ne-au lamurit
  am tot vazut liste cu ce sa nu luam ,dar , hey, nu s-a gandit nimeni ever sa faca si-o lista cu ce AR TREBUI sa luam ? :-??
  suntem si asa destul de derutati, nu mai ne trebuie sa ne mai deruteze si altii

 5. Crystyna_rg says:

  by the way
  Happy Holidays

 6. multumesc frumos :) sa-ti dea Dumnezeu sanatate! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *