Comedy.Show

Saptamana trecuta am primit pe mail o invitatie la Comedy.Show de la Ciprian Pop si tin sa-i si multumesc pe aceasta cale.

Am fost asadar la Comedy.Show, duminica seara in La Scena, de la ora 19.30 si am vazut un show de comedie cum n-am mai vazut pana acum. Regret ca am intarziat si apreciez, in acelasi timp, faptul ca nu s-au lasat asteptati si au inceput la timp.

comedy.show

Am ramas placut surprins sa o vad in show pe colega de la MagicFM, Ioana De Hillerin :) In rest, despre cei 5 de la Comedy.Show nu pot spune decat ca sunt 5 oameni foarte talentati care stiu sa improvizeze foarte bine!

Comedy.Show este un spectacol de teatru de improvizatie. Asta inseamna ca nimic nu este pregatit dinainte, fixat, regizat, totul se intampla pentru prima oara sub ochii publicului care da teme de improvizatie pentru actori (titluri de scene, locuri unde sa se intample actiunea scenelor, obiecte pe care sa le foloseaca improvizatorii intr-o scena, propozitii cu care actorii sa improvizeze, pe loc, ajutati de un pianist, un cantec, etc). De fiecare data este ALTFEL! IN FIECARE DUMINICA SEARA.

Foarte tare! Ca de obicei, mai vreau!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

8 Comments

 1. miriam says:

  interesant…chiar n-am mai auzit de un astfel de teatru.

  Au vreun site?

 2. @miriam este link sus :)

 3. @ Olix: te asteptam si data viitoare( adica pe 11 ianuarie) Semnat: Chelu’ din Comedy.Show .

 4. @Bogdan Dumitrescu vin cu mare placere si atunci ;)

 5. Exact cum am vazut eu la Orange Store cu trupa Improvizat….prea tare astfel de evenimente

 6. Iri says:

  acum doua saptamani am fost si eu la show si chiar mi-a placut.

  cand e urmatorul show? ca am vazut ca pe site nu apare nimic… :((

 7. @Iri citeste si tu comentariul de mai sus al lui Bogdan Dumitrescu

 8. Ne bucuram pentru ca ti-a placut spectacolul! Asa cum ti-am promis, te asteptam si pe 11 Ianuarie 2009, la urmatorul spectacol.

  @Iri: Urmatorul spectacol: 11 Ianuarie 2009, ora 19:30 – La Scena (Calea Calarasilor nr. 55). Vezi pe site alte detalii (s-au facut modificarile).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *