Bucurestiul impodobit de Craciun

N-am mai ajuns de mult timp pe la Universitate (zona Universitate), dar in seara asta am ramas uimit de ce am vazut ;) De fapt pot spune ca am ramas foarte placut impresionat de cum a impodobit primaria (sau cine s-a ocupat) de impodobitul centrului Bucurestiului! Va las sa admirati.

bucurestiul-de-sarbatori-02

bucurestiul-de-sarbatori-01

bucurestiul-de-sarbatori-03

bucurestiul-de-sarbatori-04

Frumos, nu? P.S. Am vazut si in Timisoara niste decoratiuni foarte faine :)

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

19 Comments

 1. Frumos, dar se putea si mai bine. Tin minte ca acum 2-3 ani in urma altfel arata Bucurestiul, colorat cu ceva gust…

 2. al3x says:

  Foarte frumos ..in fikre an imi fake plkere s trek pe la univ doar k s vd decoratiunile de craciun :X si s primesk aglomeratia k bratzele deschise :))

 3. Foarte frumos! Pana acum un am si centrul Focsaniului arata destul de bine, dar de cand Piata Unirii e in renovare, nu mai are acelasi farmec.

 4. fain :).pana acum cel mai fain impodobit oras din tara

 5. HQ2 says:

  ” foarte placut impresionat de cum a impodobit primaria (sau cine s-a ocupat) de impodobitul centrului Bucurestiului! ”

  De cum s-a ocupat poate :D. Oricum, frumos intr-adevar Bucurestiul impodobit :)

 6. si piatra neamt e impodobit frumos , poate e pe locul 2 in acest top :D

 7. Azi am fost in Bucuresti si am stat vreo 2 ore in zona asta, in care ai facut poze. Dar nu am vazut pe nimeni mic, care facea poze si care raspundea la numele de OLIX, (cu n) :))

 8. anku says:

  ce frumooos :X !

 9. Guzganul says:

  F frumos very vunderful I laik it.

 10. serban says:

  cool
  doar e Metropola … :P

 11. serban says:

  superb

 12. Bre, tu ai prelucrat pozele astea sau cum … ca arata bine rau … in realitate, serios luminile astea sunt chicioase rau!

 13. @R.R. sunt facute cu aparatul Dianei ;) si nu ma pricep la prelucrat :)

 14. Asa da, aparatul Dianei face minuni, stim!

 15. Bineintles ca fiecare incepe sa-si lAude orasul , da sincer, fiecAre dintre orase este fain impodobit in felul lui, poate in Bucuresti s-a pus accent pe ceva, in alt oras pe altceva…fiecare orash e fain in felu’ lui. Doar deschideti ochii si o sa vedeti ;) si da, arata fain Bucurestiul impodobit :D

 16. beeeton !

 17. Bobe (xZibitBMN) says:

  sunt de parere ca se putea mai bine, sorin zice bine ca acum 2-3 ani a fost ceva mai bine deoarece era cu gust, acum maghieru arata ca o sorcova

 18. Oana says:

  Eu am venit in Bucuresti de vreo 3 zile, abia azi am ajuns in centru si pot spune ca nu imi place deloc: putine decoratii si luminite, la Unirii aproape ca e intuneric (stiu ca anul trecut bradul era un “cadou” de la o banca, dar chiar cred ca primaria putea gasi anul asta o solutie), iar pe unde am mai vazut beculete se repetau aceleasi culori ca si anul trecut. Se pare ca nu exista cuvantul “inovatie” la noi.

  Nu am ajuns inca la Universitate (maine trec pe acolo abia), dar din ce vad in poza e cam lipsita de bun-gust toata treaba…

 19. OutLawZ says:

  Hai bha inapoi pe Negoiu ca in buCUResti numa` cocalari shi “indieni” gaseshti if u know what I mean :D un fost vecin bre :D U know who and if u don`t…well nvm :D LMA Olivere =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *