Top

Ma intorc

Sunt in aeroportul din Timisoara, deja in sala de asteptare. In mai putin de 15 minute decoleaza avioul. Pot spune ca arat ca un fitzos, cu macbook air si un mini-bagaj langa mine. Da, recunosc, azi sunt un fitzos :) Cel putin pana ajung in aeorportul din Buc, unde nu o sa-mi permit sa dau 70ron unui taxi sa ma duca cu 2.9ron/km pana acasa, asa ca o sa preefer busul ala care cine stie unde ma duce ;)

Imi place in aeroport, deja parca nu ma mai simt in Romania. La fel e si in avion, esti tratat cu respect, toata lumea se poarta frumos si diplomatic cu tine.

Gata. Ma intorc! Ma intorc cu placere si multa energie inapoi in Bucuresti, energie si placere pe care am sa mi le descarc in seara asta pe radio. Ne auzim de la 19 pe Kiss ;)

Ahh ;) ce buna a fost vacantza asta!

p.s. am facut un calcul si Taromul e mai ieftin decat Carpatairul, deci am ales bine.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Razvan 16 December 2008, 14:06

  cat de tare…esti nemaipomenit olix…stai in aeroport si scri pe blog..pt noi…te apreciez omule ! pacat ca nu ai voie cu laptopul deskis in avion…ne ziceai si noua cum se vede de sus…iti faceam cu mana din ploiesti:D. Te asteptam pe kiss cu volumu la maxim ;) BAFTA!

 • eve 16 December 2008, 15:28

  da olix e mai ieftin, dar taxa de aeroport e mai mare decat pretul zborului, asa e in general si nu mi se pare corect! welcome back, eu plec sambata.

 • wassup 17 December 2008, 02:21

  Mai astept ?

 • sorin 18 December 2008, 13:52

  E bine c-ai ales Tarom si e bine sa alegem tot ce este autohton. Mai scoatem tara din impas. Deja plimbarea cu avionul a ajuns o banalitate la tine Olix….eu oare cand o sa ma plimb cu avionul?:D

Post a comment