Top

If you kill me you’ll never know

In seara asta am avut un deja-vu. Am auzit de doua ori fraza “If you kill me you’ll never know” in doua episoade din doua seriale diferite: Prison Break si Heroes.

Ori n-am reusit eu sa savurez in totalitate episodul din Prison Break, ori chiar nu a fost extraordinar. Oricum, mai e unul si apoi .. pauza. Heroes mi-a placut. S-a terminat sezonul 3. Nu a mai fost nici asta asa tare ca primele doua, dar oricum, mi-a placut si o sa ma uit si la urmatorul in februarie 2009.

Sunt singurele doua seriale la care m-am uitat fara intrerupere de ceva timp. Cu Grey’s Anatomy am ajuns la zi, dar, la fel, mi se pare ca-i lipseste ceva, ca e lungit aiurea. Nu mai e ce a fost in primul sezon.

Oricum, mi-a placut coincidenta din aseara asta ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Ramona 16 December 2008, 23:40

  Urmarind acest serial,Grey’s Anatomy,impreuna cu sora mea,eu ii spuneam ca imi place serialul,dar parca,totusi ii lipseste ceva,ca nu imi atrage atentia totala cum se intampla atunci cand urmaream serialul-Pe muchie de cutit…Acelas lucru l-am auzit si de la sora mea,si anume ca Grey’s Anatomy nu mai e ce a fost in primul sezon…ea,sora mea,fiind o mare fana al acestui serial.Fetelor,ati vazut ce doctori frumosi joaca in serial :))???????Bine…sunt vreo 2doc.

 • alina_tiri 18 December 2008, 20:35

  Asa e,daca te-am ucide…:)) Glumeam!
  Am prins si eu un episod mi s-a parut interesant dar nu am timp sa urmaresc toata seria.Oricum ce mai apuc sa vad seara pe axn Stargate Atlantis care e destul de dragut, CSI NY.Ah,era sa uit referitor la seriale de gen,urmaream Dr House. P.S. De ce te-a marcat replica asta?

 • alina_tiri 18 December 2008, 20:44

  Eu una nu o observam daca nu-i dadeam ceva atentie,sau daca nu imi placea.Nu cred ca imi dadeam seama ca a fost in doua seriale.

 • anku 19 December 2008, 00:18

  da sa stii..au inceput sa nu mai am asa interesu` ala sa le vad…o lungesc aiurea :|…mai scurt si la obiect..ceva mai interesant..!

 • cipoc 20 December 2008, 11:42

  a fost cam sec ultimu` episod..
  daca vrei sa te uiti la ceva haios cauta worst week

Post a comment