Top

Apreciez promptitudinea

Am apreciat intotdeauna oamenii cu care pot lucra prompt si, recunosc, imi place si mie sa fiu prompt, chiar daca nu imi iese tot timpul.

Astazi cautam sa imi cumpar ceva de pe internet. Apelez mai intai la distribuitorul autorizat, pe Romania al acelor produse, ii dau mail, ii spun ce vreau si astept un raspuns. Intre timp trimit un mail si unui alt magazin online cu care am mai lucrat, sa-i intreb daca aduc si ei cumva produsul respectiv si la ce pret.

Treaba cu mailurile se intampla aseara. Pana acum, ziua urmatoare adica, dealerul autorizat nu mi-a raspuns inca la mail, in schimb cu ceilalti am si incheiat deja tranzactia si-am mai si primit discount pentru ca am mai cumparat de la ei.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Raul 15 December 2008, 20:43

  olix olix…. iar ai uitat de mine :))

 • Raul 15 December 2008, 20:45

  pai daca ti-ai comandat produse electronice de pe net… puteai sa apelezi la mine.. remember

 • TheBoss 16 December 2008, 01:09

  ce .. ce ?? hai ca ne-ai facut curiosi acum :-w :))

 • nashu_mare 16 December 2008, 08:12

  De mutle ori reprezentantul vorbeste doar cu distribuitori, nu are dotarea necesara pentru a discuta cu cei mici care cumpara o singura data. Nu stiu daca e cazul tau dar… Si, in plus, e normal ca distribuitorii sa aiba preturi mai mici decat reprezentantul.

 • valentin 22 March 2010, 17:35

  @OLiX: salut am si eu nevoie de ajutorul tau am un iphon am incercat sa ii bag melodii si imi zice ca, cartela din el nu este buna

Post a comment