Top

Finala Megastar 3

In seara asta, de la 20:30, la PrimaTV se intampla finala Megastar 3! A fost o saptamana grea pentru cele 2 trupe ramase in concurs, au avut de invatat si repetat la greu 4 piese, coregrafii, pregatiri si alte alea. Mai multe detalii aveti pe blogul colegului Fintescu.

Mie-mi pare sincer rau ca nu sunt in Bucuresti, pentru ca daca as fi fost, cu siguranta ma duceam in public sau eram macar la radio sa le felicit, la final, pe ambele trupe pentru intreaga lor performanta de-alungul concursului.

Megastarul se incheie in seara asta si va spun sincer ca sustin ambele trupe in egala masura, motiv pentru care nu am sa votez in aceasta seara. Am sa ma uit la emisiune cu sufletul la gura, am sa le ascult mai apoi reactiile la KissFM si in acelasi timp am sa ma bucur pentru castigatori si am sa ma intristez pentru cei care parasesc competitia.

E ciudat ca au ramas in concurs o trupa de fete si una de baieti si mi-e ca telespectarorii fete ii vor vota pe baieti si invers, ceea ce e putin trist. Totusi, pe voi, cei care cititi, nu pot decat sa va indemn sa va uitati in aceasta seara la Megastar si sa NU VA VOTATI FAVORITII, ci sa votati trupa care canta cel mai bine !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • natalia 13 December 2008, 15:16

    Abia astept finala Megastar! Sper sa castige cei mai buni. Mult succes concurentilor!

  • sorin 13 December 2008, 15:50

    Cam aiurea…..dar cel mai bun sa castige

Post a comment