Top

Si tramvaiul da in gropi

Acum vreo 2 ani, la scurt timp dupa ce m-am mutat in Bucuresti, am ajuns sa circul aproape zilnic cu un tramvai care pe o portiune zici ca trecea prin gropi. Ma uitam pe sine si vedeam ca erau parca indoite in unele locuri, in altele erau chiar gropi, ma mir ca nu deraia tramvaiul ala. Bine, era si o zdreantza veche de tramvai, dar asta-i si mai rau ca sansele de deraiere, dupa parerea mea, sunt si mai mari!

Revenind in prezent, de cateva zile bune circul si cu un alt tramvai decat 41-le din zona mea, care trebuie sa spun ca circula foarte ok. Mai nou circul cu 36-le care ma duce din Pantelimon pana in Pipera in fix 35 de minute. Chiar daca timpul este relativ scurt, drumul mi se pare infinit, adica fooooarte lung! Dar, spre dezamagirea mea retraiesc treaba cu gropile. Si totusi, daca sina aia e dreapta, cum naiba merge tramvaiul ala de zici ca trece prin toate gropile?

Mi se pare tare ciudat, dar oricum apreciez, vorba lui Zappy care sta in zona, faptul ca macar mai vad lumea, respir aerul de afara si nu trebuie sa stau in atmosfera aia inchisa de la metrou.

Si totusi, oare cand o sa asfalteze cineva gropile de pe linia de tramvai??

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Zappy 11 December 2008, 11:46

    Ce tare esti… acuma sigur n-o sa ne mai creada nimeni ca nu ne-o tragem… daca tot zici ca circuli din pantelimon in pipera si eu mai stau si in zona! :))))
    Of doamne. Trebuia sa explici mai mult de ce vii tu din Pantelimon :P
    Cate coincidente! :))

  • sorin 11 December 2008, 14:08

    Pai poate vor citi cei de la RATB acest post si sa treaca sa “astfalteze” sina de tramvai:D

Post a comment