crypto eu cryptocurrency explained simply kryptowährung beste aussichten tnb kryptowährung dex crypto bittorrent kryptowährung

Romanul e ok

Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar eu folosesc de ceva timp foarte des expresia “e ok” si-i aud pe multi folosind-o. Am ajuns totusi la concluzia ca expresia asta, in functie de intonatia cu care este spusa poate sa insemne tot felul de lucruri.

Intrebare, gen :) “A fost ok?” si raspund “Da .. a fost ok” (adica a fost cam naspa, se putea si mai bine). Si exemple mai sunt.

Ce vreau eu sa va spun este ca o mare parte dintre noi am inlocuit cuvantul bine cu “ok”-ul, eu ii aud pe multi cum spun chiar “e foarte ok”.

Totusi, ne-am obisnuit sa fie ok sau vrem sa fie mai bine? Eu as crede ca ne-am obisnuit sa fie ok si ne multumim cu asta. Va aduceti aminte cand ati spus ultima oara “Bravo! E foarte bine asa?” sau mai degraba va aduceti aminte cand ati spus ultma oara “da, e ok..” ?

Asta din ciclul, “N-ai cu cine … e ok s-asa” :))

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. Da ..e ok :)) ..
  Pe bune ca ai dreptate..asa fac si eu mereu ..
  Chiar cand am dat teza unica la romana (cls 8-a) am iesit si i-am intrebat ” A fost ok ? ” .. R: “Foarte OK.. ” sau ..sau .. “Ai facut ok totul ? R: Da ..am facut toate exercitiile si mai ales compunerea e foarte ok ” ..

  Deci ..ai dreptate again :)) Si e OK asa =))

 2. am inceput sa uitam limba romana

 3. natalia says:

  Si eu folosesc des expresia “e ok”, dar am momente cand spun “bravo!” sau “e foarte bine”, depinde de situatie.

 4. HQ2 says:

  Eu nu folosesc “ok”.

  In primul rand e gresit spus “foarte ok” pentru ca ok folosit asa are sensul de mediocritate, deci nu merge cu “foarte”.

 5. rozza says:

  Eu zic mereu “it’s ok”, e deja un tic verbal pentru mine. Si cand imi iese un lucru la care munceam de mult, zic “perrfect! :D”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *