Top

Cand vrei ca totul sa fie perfect

Cand vrei ca totul sa fie perfect risti ori sa strici totul, ori sa omiti niste elemente care, chiar daca initial par mici si fara importanta, in imaginea de ansamblu conteaza foarte mult.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • sorin 7 December 2008, 18:43

  E greu sa facem ceva perfect. Eu m-am lovit mereu de problemele de aceste gen, asa c evit sa mai fac ceva ce vreau sa fie perfect.

 • Maya 7 December 2008, 19:01

  perfectiunea e relativa.poate ceva ce mie imi pare perfect altora le pare imperfect.
  totusi daca esti multumit de ceva asta inseamna ca e perfect:)

 • miriam 7 December 2008, 20:41

  daca acel cineva intelege buna intentie si este tolerant va intelege buna intentie si nu va cere perfectiunea.

  Dar…aveai o vorba: “noi sa fim sanatosi!” si fii sigur ca…toate se rezolva in timp.

 • anku 7 December 2008, 19:43

  ai mare dreptate !:|

 • Anca 7 December 2008, 19:54

  Ai foarte mare dreptate OliX .. dar .. nu stiu ..perfectiunea nu exista.. adica cum ai spus tu..incerci sa faci ceva perfect iti iese totu pe dos. Asa am patit azi ..cand mi-am scos prietenii de ziua mea la o pizza.. eram asa de fericita ..nu stiam ce sa mai fac..si am pus cadoul pe scaun..credeam ca totu e perfect..pana cand a cazut si sa spart.. m-am simtit super penibil..deci ai dreptate :( .. cum spunea si sorin de mai sus.. o sa incerc sa evit sa fac totul perfect :(

 • Abi 7 December 2008, 23:41

  F ADEVARAT!!! intentia conteaza..si mie prietenele mele mi-au cumparat un tort de ziua mea, ca el mai lipsea sa fie totul “perfect”, dar l-au cumparat de frisca..desi eu urasc frisca le-am multumit si ne-am distrat manjindu-ne cu o parte din frisca..cealalta parte a tortului l-am papat …so intentia conteaza si daca se strecoara unele greseli trebuie transformate in ceva distractiv…asa va fii “perfect”..trebuie sa te adaptezi :D

 • sorin 8 December 2008, 01:30

  Perfectiunea ti-o faci tu. Perfectiunea nu are unitate de masura. Perfectiunea o percem in moduri diferite. Daca tu faci ceva perfect pentru tine, pentru altcineva nu e perfect….asa ca vorba mamei tale si a noastra “noi sa fim sanatosi”

Post a comment