Top

Nu am timp

Vorbeam de dimineatza cu Zappy (nu, nu mi-o trag cu ea) si astazi primesc si un comentariu care ma acuza pe mine ca de cand sunt indragostit nu prea mai scriu nimic pe blog, iar ei i s-a reprosat acelasi lucru.

Eu, de ce va vreme, scriu destul de rar pe blog. Imi pare rau ca nu scriu mai des, dar decat sa scriu vreo aberatie, prefer sa ma rezum la chestii importante. In cazul meu nu e vorba de indragosteala, ci e vorba ca sunt ocupat. Muncesc de la 10 dimineata, la 22:30 seara, de luni pana vineri. Mai am timp de mine? Mai am timp de altcineva? Ultimele 2-3 ore din zi mi le petrec cu iubita mea acasa. Seara, din cand in cand, mai ies la cate o petrecere. In week-end, seara petrec, ziua, 70% din ea, o dorm.

Asta e viata? Eu zic ca da! Muncesc, sunt fericit, implinit, simt ca traiesc si sunt multumit cu mine, in situatia in care sunt acum.

Totusi, ca de la asta am inceput, imi pare rau ca neglijez blogul, dar sincer nu am inspiratie, nu am timp sa citesc alte bloguri, decat 2-3 si alea ocazional, la stiri nu am timp sa ma uit, pentru ca mi se par o pierdere de vreme si nici ziare nu am timp sa citesc. Zilele trecute m-am socat cand am vazut ca euro a ajuns la 3.8ron, iar eu aveam impresia ca scazuse. Asta e, noi sa fim sanatosi!

Ocazional, unii oameni vor sa se intalneasca cu mine prin oras, in timpul zilei. Eu le spun ca nu am timp si-i aman pentru wee-end.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Rainy 3 December 2008, 10:56

  Mi-a placut precizarea din paranteza, m-ai distrat asa de dimineatza. :))
  Si da, elististule care esti, nu te uiti la stiri…stirile sunt o sursa de fun daca ai un umor usor mai negru. Dar te intelegem ca n-ai timp, ti-am mai zis eu, live your life cuz it’s great that you have one, many people don’t si isi plang de mila pe internet. Asta ar fi cu adevarat trist, nu faptul ca scrii tu mai rar. :P

 • skreach 3 December 2008, 14:29

  Ce coincidenţă, fix acum eram pe blogul ei, ii analizam aplicaţia din dmoz:)

 • Rainy 3 December 2008, 14:53

  Stiu povestea de care zici, am citit postul ala. ;) Acum de cate ori o pomenesti pe Zappy, o sa mentionezi chestia din paranteza ca sa nu mai inteleaga unii tampenii? :))

 • nashu_mare 3 December 2008, 15:02

  De ce nu? Pare o tipa draguta. :D

 • miriam 3 December 2008, 16:30

  that’s life…but is your life! So…enjoy it!

 • MaTzA 3 December 2008, 16:13

  :)))..intr`adevar replica din paranteze face tot postu:)))…lasa`i pe alti sa zik ce`or vrea..u traieste`ti viata asa cum vrei si cum poti;)…:*

 • andrey91 3 December 2008, 19:59

  de unde stiu ei ca nu ti-o tragi cu Andreea Mantea sau Simona Senzual

 • Florin 3 December 2008, 20:34

  Si eu am aceeasi problema cu timpul, dar incerc sa postez in fiecare zi. O mai dau in diverse e adevarat dar macar incerc. :-P Spor!

 • MH 4 December 2008, 14:15

  eu inteleg, doar am trecut prin buc si nu am apucat nici sa te sun…si decand am blog..nu am scris nimic pe el :)
  viata-i de rahat si mai e si-n recesiune, deci trage tare cu jobu, lasa blogu :)

 • Un roman in Canada 5 December 2008, 07:11

  Eu am scris 2 posturi in 2 saptamani tot din cauza ca nu am timp. Deci e de inteles :)

 • Alex 5 December 2008, 17:45

  Eu sincer , ma oftic , cand intru la tine pe blog shi vad ca nu ai mai postat nimic :D …e intr-un fel aiurea , inainte cand nu deschideam vreo 2 – 3 zile citeam cate 2 , 3 pagini … acu .. saracie :) Sarbatori fericite ! :D

 • sorin 5 December 2008, 22:16

  Lasa ca ne vedem noi …. vedem ce si cum:)….oricum eu unu iti stiu stilul de viata si e perfect adevarat ce spui in articol…asa ca oameni buni nu va suparati pe Olix…chiar e foarte ocupat

Post a comment