Don’t let me entertain you

Ma enerveaza oamenii care lucreaza in entertainment si sunt prea distrasi de “jobul” lor incat nu mai ajung sa entertainuiasca lumea.

Imaginati-va un dj mult prea strict, serios si concentrat la muzica pe care o mixeaza, in loc sa se concentreze pe publicul pe care trebuie sa-l distreze.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. Bre, de ce te iei de Vania? :D

 2. miriam says:

  adevarul e ca tine si de personalitatea fiecaruia. Unii sunt mai expansivi, altii mai introvertiti. Asta e valabil in orice meserie.

  Nu sunt specialista in DJ-i, dar cred totusi ca nu e one man’s show, adica nu neaparat sa fie circar si sa se scalambaie, dar trebuie sa participa si la atmosfera…asta face toti banii. Sigur ca e important modul in care mixeaza, dar trebuie sa nu abstractizeze nevoia celor care il asculta (sau sunt acolo) sa interactioneze cu el.

  Trebuie, asa cum a scris si Rainy, sa vedem si atitutdinea. Adica daca ce ce face este atitudinea unui sictir total fata de tot si toate, de desconsiderare a celor din jur, in virtutea faptului ca individul s-a ajuns…eh…atunci chiar e enervant, dar daca e din cine stie ce cauze obiective…e de inteles.

  Nu uita ca si tu ai fost crispat ceva vreme la radio si cine te stia te simtea…Acum ai gasit tu niste metode sa mai treci peste stres, dar ai ramas acelasi individ in timp.

  Unii, insa, mai uita ca daca publicul nu il mai vrea el nu mai exista. Sa spunem ca mixeaza DJ X si lumea il percepe ca un blazat. A doua oara cand mai apare pe afis ca mixeaza tot DJ mai vine lumea? Pai NU! Atunvi patronul clubului zice camasa: “pai nu il mai chem pe DJ X ca nu vine lumea” si …uite-asa DJ ramane fara contract.
  In fine…e chestie de management!

 3. E destul de greu sa mixezi in club, iar uneori iti pot face probleme si mixerele, castile etc., deci sansele sa fii mai concentrat la ceea ce faci decat la public sunt destul de mari; si cu atat mai mari daca esti si la inceput in cariera asta si daca mai esti si perfectionist. I don’t blame them for this, chiar daca idealul ar fi sa nu cada in niciuna din cele doua extreme. Totusi, cred ca e mai important ca digeiul sa faca treaba buna, sa mixeze corect, sa isi aleaga piese bune, decat sa se hlizeasca la oamenii din fatza pupitrului. Pana la urma pt asta e platit, nu ca sa fie circar. Daca dupa ce isi termina treaba, fuge din club fara sa salute lumea si fara sa se uite in stanga si in dreapta, atunci poti sa te enervezi si sa ii adresezi cateva urari de bine. :)

 4. Las` k de aia ai aparut u la Kiss. Tu faci KISSFM ! :))

 5. DJ_PsyHOtiK says:

  Asa eram eu cand mi`am inceput cariera.. mixam foarte concentrat.. eram numai p CUE.. nu m mai interesa altceva.. acum sunt alt fel.. in timp c mixez.. dansez si eu, mai beau si eu cate o gura de COKE..

  E bine ca in viata sa nu fii acel om “STRICT”.. Simtul umorului te poate duce intr`o alta lume, unde poti depasi o limita. Dar cu atentie, oricine, poate fii atat omul “glumet” cat si cel “serios”.. Asta nu inseamna ca X`ulescu cand e la job trebuie sa fie serios, sa nu faca o gluma d bun gust.. POATE! Dar sa nu fie pe seama cuiva, pentrue ca acea persoana isi poate face rau singura

  deci.. FII U! Nu un om “serios” sau vreun “glumet” s a nu poti tine o conversatie cu acea persoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *