Top

In cautarea senzationalului

Nu stiu cum, dar tabloidele au cam tampit oamenii. Ce inseamna un tabloid? O revista in care apar poze cu tot felul de “vedete” in tot felul de ipostaze jenante. Apari la tv, esti vedeta. Esti un anonim si iesi in oras cu o vedeta, automat apari intr-unul din aceste taboide cu tot felul de texte si explicatii care nu-si au niciun rost.
In fine, sa va spun ce am patit zilele trecute. Luni, pe blogul amicei si vecinei mele de business-park Zappy, apare un comentariu la acest articol in care cineva spune treaba urmatoare :)) :

mad | November 10, 2008 @ 10:30 pm

deci ti o tragi cu olix si cica muncesti la mercury

Haios, nu? =)) Adica am ajutat-o pe Simona cu editarea unui filmuletz, mi s-a multumit pe un blogul lui Jeg si ce concluzie trage acest om? Daaaa, ca mi-o trag cu Zappy =)) lol ! Simona i-a raspuns respectivului aici si cam asta fac si eu acum :)

Pe Ana Maria Georgescu va spuneam ca am cunoscut-o acum cateva saptamani cand am aparut si eu pentru prima data intr-o emisiune tv. Mai nou ea a scos un clip, l-am pus si eu pe blog, am sustinut-o si o sustin in continuare, ea mi-a multumit pe blogul ei mie, dar si celorlalti oameni care i-au fost aproape.

In comentariile articolului respectiv apar 2 comentarii in care doi oameni intreaba “Cine-i Olix?” si “Cine-i Vlad Feier?”. Cum adica cine suntem? Suntem doi oameni care credem in Ana Maria si care ii suntem apropae.

Jur ca nu inteleg care-i treaba cu goana asta dupa vedete si chestii senzationale in ultima vreme?

Aaa! Si inca ceva! Faptul ca am emisiune 6 zile din 7 la un post national de radio nu ma face vedeta, ci sunt in continuare acelasi om simplu care am fost si acum 2 ani jumate cand am venit in Bucuresti. Am zis!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Jimmy 16 November 2008, 18:22

  o…OL…OLiX vreau sa iti zic ca sunt foarte fericit ca te cunosc, cand imi poti da si mie un autograf? Vedeto ;;)

 • anku 16 November 2008, 19:56

  olix..deja au inceput cu barfele ?:O
  nasol..
  tu esti de mult vedeta noastra :x…doar k nu stiu “ei ” >:P
  >:D<

 • Jimmy 16 November 2008, 20:05

  OLiX, sunt solo :)) Do you want me? =))))))))))))

 • Rainy 16 November 2008, 20:43

  Frate, ce lume nebuna… :|

 • Maya 16 November 2008, 21:11

  ai aparut la tv deci esti vedeta:D
  ar trebui sa faci o conferinta si sa dai autografe ;))

 • ermy 16 November 2008, 23:37

  maine poimaine te vedem ca ai o emisiune la tv sau joci intr-un film:):)……….sa nu uitzi sa dai autografe…..

 • sorin 16 November 2008, 22:55

  Olix bine ai punctat. Indiferent ce faci in viata asta, dai peste tot felul de nebuni. si eu am patit sa fiu acuzat de x oameni chipurile prieteni ca m-am ajuns. De ce? Ca am avut norocul sa cunosc oameni extraordinari si cu care am ce vorbi, cu care ma simt bine in orice club ies, si mereu atmosfera e una placuta? Probabil ca sunt invidiosi. Olix asa ca stai linistit. Complexati ca astia am vazut multi

 • miriam 17 November 2008, 00:26

  bueyyyyyyyyyy…daca se vorbeste deja de tine in termenii astia…sigur esti VEDETA.

  Tu, insa, ramai asa cum esti si vei fi VEDETA pentru toata lumea: vei aveam prieteni, vei avea persoane care sa te sustina, care sa faca ceva pentru tine doar pentru ca tin la tine si nu pentru ca e trendy sa te aiba in cercul de prieteni.

  Indiferent cine esti, ce vei ajunge, cel mai important e sa te vezi la adevarata valoare si sa apreciezi pe toti aceia care fac ceva cu pasiune si profesionalism si cred intr-o idee constructiva.

 • Zappy 17 November 2008, 10:39

  Ma miram eu de unde a venit avalansa de vizitatori… erau toti cei curiosi sa vada cu cine ti-o tragi :):):)…

  Hai cu autografele alea, eu zic sa semnezi pe un servetel si sa-l scanezi dupa care sa-l pui pe blog… yuhuuu.

 • babydoll 17 November 2008, 19:10

  foarte tare esti olix…..pupici dulci de tot:*:*:*:*:*:*

 • Freddy NrG 18 November 2008, 16:11

  Ma gandesc .. Draguta “Zappy” .. Dragut si OlLiX .. Virgini nu par sa mai fie .. OLiX are caracter, nu se incurca cu oricine .. Zappy nu o cunosc deloc, doar dintr-o poza si pare inocenta, amabila, speciala. Nu as avea nicio opinie daca e adevarat sau nu ..
  Intelege cineva ceva ?! Nu ?! Foarte bine, pentru ca nici nu trebuie.
  Sa presupunem ca e adevarat, “DA’ DE CE” ar interesa pe cineva ce face X, Y, Z, in viata privata ?! “DA’ DE CE” ar da cineva interviuri legat de ce face acasa, ce chiloti si-a cumparat sau pe cine a mai sedus ?! Cine cu cine si-o trage ?! De cate ori si-o trage, in ce pozitii, folosesc prezervativ, fac si sex oral, se spala dupa, el fumeaza ?!
  LUME ! ai innebunit !?!?!?!?!?!?
  Cu riscul de a fi super scarbos: De ce nu te intereseaza si ce culoare are c***t*l celor din jurul tau ?! De ce nu urmaresc paparazii “vedetele” si cand se duc la baie ?!
  As vrea sa spun ca traim intr-o lume bolnava, insa prefer sa ma rezum doar la tara .. o Romanie bolnava, “alimentata” de Libertatea, Can-Can, Click si .. care mai sunt ?!
  Citeste dimineata in metrou ziarele mai sus mentionate si demonstreaza-ne ca esti egal 0.
  Astazi nu am vrut sa fiu coerent pentru ca daca as fi fost m-ar fi inteles doar oamenii normali .. asa insa sper sa ma inteleaga si cei care nu pot trai de capra vecinului.

 • nashu_mare 19 November 2008, 08:55

  ci sunt in continuare acelasi om simplu care am fost si acum 2 ani jumate cand am venit in Bucuresti

  Adica inca mai ai geamantanul ala mare de piele care ti-a spart combina? Si combina? :D

 • stefizz 22 November 2008, 15:01

  :|
  astia is batuti in bila=))
  nui baga in seama..

Post a comment