Top

Succes in Europa

Am observat o chestie tare ciudata in industria noastra muzicala. Sunt o gramada de trupe care au succes la noi in tara, ajung no1 in topuri samd, dar nu ajung si in Europa, in schimb, sunt altii, aproape nebagati in seama de catre radiourile mari din Romania, dar ajung sa faca super succes in afara.

Sincer nu pot sa-mi explic fenomenul asta! Astazi de dimineatza am primit un sms de la Geo DaSilva in care-mi spunea ca in urmatoarele 2 weekend-uri o sa fie la Londa pentru tot felul de show-uri tv, radiouri, promotii, festivaluri, o gramada de nebunii !

Sunt sigur ca toata lumea stie piesa lui “I’ll do you like a truck“. Toata lumea o stie de la mare si nu de la radio, pentru ca din pacate, nu a difuzat-o mai nimeni si nu inteleg de ce.

Bafta Geo in Europa! O sa ajungi mare acolo si apoi o sa te difuzeze si la noi!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Kittutza 30 October 2008, 12:48

  Piesa e super tare. Mai ales la Partydul Kiss Fm a fost hit :D

 • FunInTheSun 30 October 2008, 13:57

  ooh lake lake :))

 • Radu Cotofana 30 October 2008, 16:26

  Asa mai merge :)

 • andrey91 30 October 2008, 16:27

  lasa ca o sa aiva succes in alta parte ca pentru Romania e naspa

 • natalia 30 October 2008, 17:32

  Mult succes lui Geo la Londra.

 • Adrian O. 30 October 2008, 18:04

  Întâi ajung mari dincolo, după care îi băgăm în seamă aici. Nu ar fi mai bine și mai normal să fie invers?

 • dj. flipp3r 30 October 2008, 18:09

  asa e muuult mai bine :D

 • MaTzA 30 October 2008, 19:02

  Multu succes:)….ii dorim toti…

  i`ll do like a truck:P

  Bafta Geo la Londa:X

 • Freddy 2 November 2008, 16:50

  Ca si politica, muzica romaneasca e murdarita de interesele unor case de discuri, radio-uri, dj de radio si asa mai departe. Cum ai vrea sa fie recunoscut Geo ca fiind cel mai bun MC din Romania sau ca piesele lui suna mult mai bine decat ale multor TARFE difuzate de radio-urile nationale, daca el nu si-o trage cu nimeni, daca nu da “dreptul” celor care fac playlistul sau nu are in spate o casa de discuri care ar avea interes sa faca un ban de pe spatele lui ?! Ar fi trebuit sa-i intrebi pe cei din Kiss FM, ei de ce nu-i difuzeaza piesele in heavy-rotation ?! Din cate zeci de piese si anii de show pe care-i are in spate in Costinesti, unde a distrat zeci de mii de persoane e imposibil ca macar o piesa sa nu poate fi intrat in playlist-urile radio-urilor. De curiozitate hai sa dam cautare “funky dj’s si geo da silva” pe un hub si sa numaram cati useri au piesele lui, comparativ cu piesele TARFELOR de la Trident sau alte parasute-pitipoance din muzica romaneasca, dar foarte difuzate sau mediatizate ?!

Post a comment