Top

Nu fi erou

Am gasit la Marius Sescu o reclama dura rau. O stiam, dar nu in varianta asta. Nu fiti eroi!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • marian 28 October 2008, 10:35

  super :)) , ce dur zice ala “maicata plange” te indeamna sa nu mai iesi din casa :D

 • Freddy 28 October 2008, 13:04

  Din pacate noi, romanii, nu putem intelege uneori pericolele la care ne expunem decat daca suntem “loviti” de astfel de clipuri, poate ar trebui chiar si mai dure, cum vazuseam acum ceva timp pe net. creieri imprastiati, trupuri sfartecate, etc etc. asa suntem noi, nu intelegem decat de bici, de bata, iar clipurile de genul asta pot fi uneori “bata” care ne readuca cu picioarele pe pamant.

 • TheBoss 28 October 2008, 13:44

  A fi “erou” nu inseamna doar sa mergi cu viteza.
  Ce ziceti de acei posesori de scutere care nu stiu regulile de circulatie dar au voie sa circule, cei cu masinile electrice limitate la 45 kmph mi se pare, pentur care nu-ti trebuie permis de conducere la fel ca si pentru scutere, DAR SUNT INTRAFIC ! (bine masinute d-alea nu am vazut decat 1 in romania).Ce sa mai zic de cei care se strecoara pe langa masini la semafor si nu numai, posesorii de scutere si motociclete? Se baga ori prin stanga ori prin dreapta si ii poti lovi cand pleci, fara sa-i vezi ca apar de-odata, sau chiar in plin trafic cand sunt masinile in miscare, el se trezeste sa te depaseasca prin dreapta [rintre tine si masinile parcate pe banda 1 (sau pe langa trotuar direct pe banda 1) …

 • natalia 28 October 2008, 15:36

  Asemenea reclame sunt foarte bune, dar nu toti oamenii le iau in serios.

 • Elly 28 October 2008, 17:53

  “Nu fi erou” sau nu e nevoie sa ajungi la stiri facut bucati si in sac de plastic.
  Pe de alta parte poate ca de aia ai motocicleta, sa nu astepti la semafor in spatele masinilor. Daca in alta parte se poate, la noi de ce nu? Din cauza caprei vecinului? nu ma refer aici la inconstienti si vitezomani.

 • andrey91 28 October 2008, 18:01

  pana la urma daca esti motociclist nu scapi de accidente si moarte

 • marius 30 October 2008, 11:13

  Uneori muti sunt eroi fara voie … dar de cele mai multe ori chiar vor sa fie eroi!!
  A fii motociclist un trebe asociat cu “moarte” pe doua roti !! Daca suntem si noi (restul participantilor la trafic) mai atenti si ei (motociclisti) ar circula cu viteza redusa nu ar fii sau nu ar face mai nimeni pe “eroul” !!!

Post a comment