kryptowährung gewinn berechnen what happens to cryptocurrency when the stock market crashes what is cryptocurrency pdf welche kryptowährungen sind im kommen bank of china cryptocurrency kryptowährung gebühren

Bigudesca

Dupa mai bine de 5 ani decand Andreea Esca *ute butonul pe post, ea revine din nou pe ecrane, din cauza cuiva care a gresit un buton :)) Probabil acolo in regia de la PRO exista mai multe butoane “Marutza” “Esca” “Stiri ora 5” “Manele” samd, iar cineva in loc sa apese “Marutza” a apasat “Esca” :)) si ia uite ce facea Esca in studio.

Defapt ea nu facea nimic, o tanti ii aranja parul, ea doar statea. Nicee ;)) A revenit blogu` lu` Huidu ! Check it out !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

11 Comments

 1. miriam says:

  da, e haioasa faza! Dar e o chestie normala sa se aranjeze. Dupa parerea mea tot e cea mai buna stirista din cate se propaga pe la TV-uri

 2. VaLy says:

  Am vazut pe feed ca a postat Serban, si noroc ca eram abonat la feed, ca am putut sa vad filmuletul si sa il “fur”si eu insa blogul lui …tot down este :
  “www.serbanhuidu.ro

  Din cauza unor probleme tehnice blogul este indisponibil momentan.”

 3. Perfu says:

  urata nesincronizarea asta , si proasta si regia celor de la PRO TV :)

 4. iOAN says:

  superb!

 5. pai pe butonul ei sigur scria MarEtzca si ala o fi zis ca e a lu Marutza cum zicei

 6. Patrys says:

  =)) =)) =)) =)) =)) =)) wtf… =)) =)) =))

 7. ella says:

  cand am vazut faza asta am asteptat sa zica si ca i “se f..u butonul”, am fost tare dezamagita cand a aparut maruta.In rest haioasa faza :)))

 8. anku says:

  ;))
  f tare

 9. lool !! =))

 10. I se f..u la ăla care a apăsat butonul greşit. Ce? Cred că un avertisment, o sancţiune, ori o palmă după ceafă cel puţin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *