Interviu Jay Sean @ Summer Kiss

Maine seara de la ora 20, eu si colega Pussycat vom avea onoarea de a-l intervieva pe Jay Sean timp de o ora, in direct la KissFM !

Jay Sean - Ride It

Toata lumea stie deja single-ul lui “Ride It”, toata lumea cere piesa sa fie din ce in ce mai difuzata la radio, iar noua ne place din ce in ce mai mult ! Pussycat a pregatit o duzina de intrebari pentru Jay si sper ca vom afla cum a devenit “Ride It” hit si o gramada de alte picanterii despre el !

Asadar, miercuri de la ora 20 stati pe KissFM ca sa aflati tot ce e de aflat despre Jay Sean, in interviul pe care i-l vom lua live timp de o ora ! Daca ai si tu o intrebare petru Jay trimite-o la live@kissfm.ro si daca ne place o vom adauga in interviu ! Alte detalii gasiti aici :)

p.s. tot miercuri, o sa ne vedetzi si la KissBlitz-ul de la KissTV promovand acest interviu :P

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

10 Comments

 1. foarte misto initiativa. bravo:) e foarte tare omul. desi ride it este un fenomen, cel de-al doilea single al sau nu ma impresioneaza asa tare. am si eu o initiativa similara pe blog, tu intrebi, vedetele raspund. de data aceasta ii vom lua interviu lui emil lassaria. cat despre sean ar fi interesant de stiut cu cine nume mari din muzica ar dori sa colaboreze si daca urmatorul sau single, si cel de dupa acesta si tot asa n-ar avea succes care ar fi planul lui de backup

  Ultima insemnare a lui Delia este.. Videoclip Energy – Keri Hilson

 2. LaLOKA says:

  ZUPERR..:)..chiar ca putem numi melodia”Ride It”un hit.imi place foarte mult stilul lui Jay Sean.Si alte melodii sunt cute.DAR…”Ride It:is number 1:D:))

 3. Ride it e o melodie foarte tare.

  Ultima insemnare a lui Alexandru Giurca este.. Le jour de gloire est arrivé!

 4. A.I. says:

  aseara pe chat am aflat si eu cine e jay sean :)) habar n-aveam ca exista :P

 5. DJ_PsyHOtik says:

  Eo iar o sa fiu la tzara maine seara…dar va askult din mashina!:) ca vreau sa vad ce va zice!

 6. Jay Sean, aaaaa!!! *girls screaming* De-abia aştept!

  Ride it, ride it!

  Ultima insemnare a lui Andra este.. Leapşă!?

 7. @A.I.: Asa ma gandeam si eu. Dupa ce am dat un mare serci pe iutub mi-am dat seama si de ce nu il stiam si nici de acum inainte nu il voi mai sti. :D

  PS: Oli, imi pare rau daca te asteptai la o intrebare pentru dansul in comentariul asta dar ma plictisesc pe acasa si postez pe la cunoscuti. :))

  Ultima insemnare a lui nashu_mare este.. Guest blogger

 8. AMA says:

  sincer yo il iubesc mult pe omul asta de foarte mult timp dar nu am avut ocazia sa-l ascult live.va multumesc din tot sufletul.

 9. hmmm, am ratat interviul. oricum cred ca a fost super tare…

  Ultima insemnare a lui korinnaS este.. vand bilete….

 10. gabriela says:

  esti soooper si melodiile tale la fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *