Farmacie non-stop in week-end ?? Cam greu !

Duminica ma aflam in zona Ianclui in cautarea unei farmacii. Era deja dupa-amiaza spre seara, dar eu totusi aveam instructiuni precise despre unde se afla farmacia pe care trebuia eu sa o gasesc.

Pe strada respectiva am trecut pe langa vreo 5 farmacii care erau toate inchise, unele nu functionau in week-end, altele doar pana la orele 13-14, totusi, de undeva de la distanta vad farmacia din poza de mai jos si ma bucur nespus de tare !

Farmacie Non-Stop

Traversez catre ea si ce vad pe usa ???

Farmacie Non-Stop Inchisa

Adica era non-stop, dar era inchisa ??? Haios era ca undeva in dreapta, vad ca nu apare in poza, era si orarul pentru week-end :))

In fine, am mai mers ceva, am luat-o si pe Mihai Bravu, am mai gasit niste farmacii la fel de inchise, iar cand m-am intors catre statia de metrou Inacului, am gasit o farmacie Centrofarm care era deschisa pana seara, iar langa ea, daca nu ma insel inca una Help Net, deschisa non-stop ! Ambele sunt langa statia de metrou :)) Damn, si eu m-am plimbat atataaa :))

Eh, nu regret plimbarica, pentru ca mi-a prins bine intr-adevar :P si am facut si o persoana pe jumate fericita ca dupa aia (stie ea de ce doar pe jumate :)) ) :P

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

13 Comments

 1. Zona Iadului…

  Ultima insemnare a lui monica este.. Reception desc

 2. Ca sa vezi: a inchis la non-stop :))

  Ultima insemnare a lui Seby este.. Boyce avenue

 3. De fapt nu prea se gaseste nimic non-stop in bucuresti. Cel putin nu cand ai nevoie. De exemplu, mancare la domiciliu noaptea. Poti sa uiti. De fapt nu cred ca uiti, ca mori de foame. Poti sa te culci si sa astepti pana a doua zi :))

  (mersi de medicamente, oricum :))

  Ultima insemnare a lui Zappy este.. De pe acasa

 4. @ Zappy: Aha, deci tu erai, ticaloasa mica!!… :P

 5. eeeee … la mine in oras e valabil “non-stop-ul” la farmacie … sâc ! :P

  Ultima insemnare a lui Mihai este.. Lista celor mai bune bancuri partea 2

 6. DBlog says:

  Asa si Xservers zic ca uptimeul este cam 100%……si au dreotate e 100% din timpul in care nu e downtime

  Ultima insemnare a lui DBlog este.. Caracteristici:Nokia N73

 7. A.I. says:

  in targoviste au cam inchis toate farmaciile care erau non-stop…dar fac prin rotatie si fiecare are orarul cu zilele lunii si care farmacie e non-stop in ziua respectiva…adica 24 de ore. zappy, ti-a trecut buza ? :D

 8. @A.I.: cred ca tu esti singurul care ai inteles de ce am zis la final ca am facut persoana pe jumatate fericita, ca dupa pastilele cumparate .. buza .. :( (dar nu e vina mea)

 9. `Andu` says:

  :)) Oix pana ai ajuns la farmacie a inchis si la non-stop

 10. LaLOKA says:

  :))..da.am si eu prin cartier minunatii de magazine cu non-stop in geam,si daca ajungi la 12 si un pic acolo,e inchisa si INCUIATA usa:P:))..pei daca sunt deschise non-stop,DE CE mai au incuietori,clanta,usa?:))?

 11. A.I. says:

  de fapt de ce blamati atata farmaciile si magazinele cu programe non-stop? ele au program non-stop in intervalul orar 8-16 :D

 12. la orizont….razoare…aia e sigur deschisa. e non stop. in adevaratul sens al cuvantului :)).

 13. @Mariusica: poa` sa fie alea deschise, doar ca eu eram in zona Inacului :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *