Top

Bacu`

E incredibil cat de multa lume cunosc care a dat bacalaureatul in saptamana care a trecut. Inainte de saptamana asta toti erau disparati cu invatzatu`, iar acum sunt bucurosi ca l-au luat !

Nu ma intereseaza daca s-a copiat sau nu, sunt doar curios daca a fost atat de greu pe cat v-ati fi asteptat sau mult mai simplu ?

AAA ! Culmea, stiu la fel de multi oameni care dau licentza !! :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • sorin 5 July 2008, 13:51

  Eu am uitat si de bac si de licenta. Cata agitatie a fost si la mine. Defapt toti am trecut prin asa ceva

  Ultima insemnare a lui sorin este.. Harry Potter and the Half-Blood Prince

 • Zappy 5 July 2008, 14:17

  Avand in vedere ca am dat bacu anu trecut… cred ca nu s-au schimbat prea multe. In sinea lui el a fost destul de greu asa, adica pentru un nivel mediu de cunostinte, era chiar dificil. Doar ca s-a copiat ca in codru si uite-asa ne-am facut toti cu niste note de ti-e mai mare dragu sa le spui :))
  Eu nu prea m-am stresat atunci, ca am dat admitere dup-aia, si acolo nu ne-am mai jucat de-a fitzuicile…

  Ultima insemnare a lui Zappy este.. Cum nu ma duc eu la Best Fest

 • bancheru 5 July 2008, 15:49

  bine ca scrie reusit in dreptul meu, asta-i important.. :)

  Ultima insemnare a lui bancheru este.. Bac luat

 • just_me_cryss 5 July 2008, 17:57

  am scapat si eu cu bine de licenta…in sfarsit :D si cand ma gandesc cat m-am stresat inainte si uite k nu m-a mancat nimeni :P de acum sa vezi viatza :) vacanta placuta tuturor!!!

 • Sergiu 5 July 2008, 22:23

  Eu am dat bacul anul trecut si am copiat in draci… Am contribuit si anul asta fiindca i-am trimis lui sormea prin sms rezolvarile si am luat 8,90 :)) A luat, sry.

  Dar dau admitere iar ca sa merg in alta parte. CSIE sucks balls. Fac toti prietenii misto de mine :( Imi si imaginez replici de genul cand ma prezinta fetelor:”Da, el e Sergiu, fostul meu coleg de clasa si de banca… E si el anul intai acum” :P

 • Alex 6 July 2008, 18:03

  Am dat bacu anu asta :) si a fost relativ ok … adica nu am deschis nici o carte / caiet pe timpu anului shi nici macar inainte bacului. Am mers la risc :) shi a dat rezultate. Nasol de aia care vor da la anu :D

 • Sergiu 6 July 2008, 19:06

  Alex, la fel s-a zis si anul trecut… Pana cand nu o sa se dea afara din invatamant profii care lasa sa copieze, nu o sa se rezolve nimic. Uitate si tu de ex in Suceva. Promovabilitate 99%? Sa fim seriosi. Am un fost coleg de facultate din Moldova si acolo ii lasa sa copieze ca cica Bucurestenii au bani sa-si plateasca locurile si n-au nevoie de buget. :)) Cu asa mentalitati la cei care tre sa formeze oameni practic, se duce tara de rapa.

 • Alex 7 July 2008, 01:54

  Eh … cand profii sunt motivati iti zic eu ca e altceva :) dar na acu depinde de fiecare … au fost cazuri cand au fost motivati dar .. nu au lasat sa miste:) nush … acum ma gandesc la faculta … shi probabil o sa trec prin ea ca prin branza ca vreau sa lucrez :) pt ca ai mei … bleah .. nu ma pot tine cu cati bani vreau eu ;p

 • Sergiu 7 July 2008, 18:58

  Alex, ai mei sunt oripilati de faptul ca vreau sa muncesc si imi dau cati bani vreau… Dar ma simt ca dracu sa stau in carca lor aiurea. Si vreau sa imi iau masina si lor li se pare normal sa fiu multumit cu harbul familiei pe care in curand o sa fiu nevoit sa il impart cu sormea. :))

 • Victor 8 July 2008, 02:22

  Eu am dat vineri licenţa şi cineva la care ţin foarte mult tocmai a terminat cu bacu’.

  Mă dau şi eu mare cu ceva.

  Ultima insemnare a lui Victor este.. Totuşi, viaţa merge mai departe

Post a comment