Poll refresh

In ultima vreme n-am fost prea inspirat si asta e si motivul pentru care am lasat poll-ul neschimbat atata timp. Acum m-a lovit dintr-o data o idee si chiar vroiam sa stiu daca sunteti sau nu optimisti ;)

Noul poll il aveti in dreapta si astept parerile voastre :D Eu sunt optimist, asa am fost dintotdeauna si chiar daca ma plangeam uneori ca “mi-e somn”, “sunt rupt” spuneam mai apoi “da` nu ma plang” ;)

Voi cum sunteti ?

Apropo, ati votat 488 dintre voi ca nu ne-am nascut cu sanse egale, iar 258 ca ne-am nascult cu sanse egale in viatza. Pan` la urma, daca revenim putin la insemnarea de atunci trag linie si spu ca norocul si-l face fiecare !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. Cu siguranta ca va fi mai buna ca cea de azi.Sunt o persoana optimista in general :) (desi fara fotbal nu vad cum ar putea fi mai buna :D)

  Ultima insemnare a lui Kittutza este.. Cand esti obosit,n-ai chef de nimic

 2. @Kittutza: dar cand doua meciuri consecutive se termina la egalitate, al treilea se va termina …

 3. A.I. says:

  treaba cu pollul asta e cam in coada de peste. f multi se vor gandi strict la ziua de maine, votand in functie de ziua de azi sau de planurile lor…si nu or sa generalizeze ziua de maine ca fiind un viitor apropiat. eu am votat pro..persoana mai optimista ca mine nu am intalnit pana acum :)

 4. @A.I.: mai, sincer eu sper ca lumea sa inteleaga scopul poll-ului, oricum am impresia ca majoritatea vor vota ca ziua de maine va fii mai buna .. ;) pentru ca romanii aia pesimisti n-au timp de citit bloguri :P

 5. A.I. says:

  hahaha…e tare asta cu “romanii pesimisti nu au timp de bloguri”…desi, daca dai acelasi poll in direct la otv, la concurenta cu elodia…sa vezi cati or sa voteze :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *