Top

Flanco NU-ti plateste LCD-ul !!

Colegul Dan a descoperit un lucru interesant:

Flanco NU iti plateste LCD-ul

Dan zice pe blogul lui cam asa:

Ca să poți spera la returnarea banilor, e musai să-ți iei unul de 15.000 RON. Asta e suma minimă de la care promoția devine valabilă. Și totodată suma maximă pe care o poți primi înapoi. Numai că, la Flanco, LCD-ul de 15.000 RON nu există, cel mai scump abia ajunge la 6.500.

Adica daca-ti vrei banii inapoi trebuie sa cumperi un LCD si poate inca ceva care sa insumeze 15.000 de lei noi, adica o 150.000.000 de lei vechi !! Cine are nenicule atatia bani de aruncat pe un LCD ?? Si totusi, ce sanse sunt ca echipa Romaniei sa castige la EURO 2008 ?? Hai sa fim seriosi ! =))

Oamenii de la Flanco sunt totusi cinstiti, iar atunci cand faci click pe bannerul cu promotia esti invitat direct sa citesti regulamentul in care sunt specificate clar toate chestiile de mai sus. Dar totusi, cati dintre cei care cumpara LCD-uri in magazin sau pe net isi fac timp timp 5-10 minute ca sa citeasca regulamentul ala ??

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • A.I. 14 June 2008, 11:00

  unchiul meu are 4 televizoare in casa (ap cu 3 camere) si tot si-a luat un lcd acum 3 sapt de la altex…special pentru euro 2008 :)

 • nashu_mare 14 June 2008, 12:09

  La Campionatul Mondial, italienii au avut aceeasi promotie. Din pacate pentru magazinele lor italienii au castigat Campionatul Mondial. :D

  Ultima insemnare a lui nashu_mare este.. De ce in Bucuresti?

 • danmesser 14 June 2008, 22:12

  Mda, parcă sună altfel “Italia, campioană europeană”, nu? În orice caz, nu a bătaie de joc în campaniile promoționale :)

  Ultima insemnare a lui danmesser este.. Parfumul străzilor

 • nashu_mare 15 June 2008, 00:46

  Nu mi se pare ca e o bataie de joc. In primul rand nu cred ca tintesc un public care nu si-ar cumpara plasme/LCD-uri in mod normal si isi cumpara doar datorita promotiei. Cred ca tintesc un public care isi cumpera LCD-uri datorita campionatului european. Nu pe ideea de gratis marsheaza ei ci pe ideea de “priveste campionatul la LCD-ul tau nou si, daca avem noroc, te uiti gratis”.

  Ultima insemnare a lui nashu_mare este.. De ce in Bucuresti?

 • dany 24 June 2008, 10:24

  aveti ideie daca duci un televizor vechi la schimb cu unul nou iti ofera o reducere? daca da unde la ce magazine <cam ce reducere si ce alte conditii ar mai fi?

Post a comment