Top

Aero Grand Prix Mamaia 2008

Mamaia. Avioane. Duminica. Fun. Se da la TV – Duminica de la 15:30 la PrimaTV.

Nu cred ca sutem toti pasionati de avioane, dar pentru ca nu le vedem asa des ca si masinile din parcare, evenimentul chiar va fii ceva interesant.

[start of copy/paste de aici]

Staţiunea Mamaia va găzdui în zilele de 7 şi 8 iunie Aero Grand Prix 2008, o competiţie aviatică de nivel mondial, iniţiat de Regional Air Services (Aerodrom Tuzla), în parteneriat cu Flying Aces, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţean Constanţa. Vedetele Aero GP vor fi prezente în faţa celor pasionaţi de avioane, sporturi extreme şi muzică bună sâmbătă şi duminică, în zona hotelului REX din staţiunea Mamaia, între orele 13.00 – 18.00. Echivalentul aviatic al Formulei 1, Aero GP implică avioane puternice, zboruri la doar 10 metri de nivelul solului şi circuite restrânse, pe care se desfăşoară o cursă aeriană, dog fight (luptă) şi demonstraţii de acrobaţie. La competiţie participă cei mai buni piloţi militari şi civili din lume. Anul acesta, competitorii sunt Andy Bickmore – Marea Britanie, Mark Jeffries – Marea Britanie, Smokey Young – SUA, Peter Podlunsek – Slovenia, Zoltan Veres – Ungaria şi Gerald Cooper – Marea Britanie.
Între probele competiţiei spectatorii vor putea urmări evoluţiile piloţilor lotului naţional de acrobaţie aparţinând Aeroclubului României: Cătălin Prunariu, George Rotaru, Mihai Dobre şi Attila Goger, evoluţiile Iacărilor Acrobaţi – Ioan Postolache şi Dan Sefănescu, salturile cu paraşuta efectuate de echipa coordonată de Adrian Constandache, momente de acrobaţie susţinute de piloţii Aero GP şi pilotii companiei Regional Air Services şi zboruri în formaţie. La ediţia de anul trecut, peste 500.000 de spectatori au vizionat spectacolul alături de vedete ca Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, oameni de televiziune din România şi piloţi celebri. Datorită succesului repurtat în organizarea acestei competiţii, Constanţa este, începând din 2008, locaţie oficială a circuitului mondial.

[end of copy/paste de aici]

In concluzie, daca nu ajungeti week-end-ul asta pe malul marii sa va uitati la avioane, le puteti vedea la TV, live duminica de la ora 15:30 la PrimaTV ! Eu garantez ca merita sa va uitati, deoarece vor fi camere instalate pe avioane si se va filma foarte misto ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • A.I. 7 June 2008, 12:47

  wow…vreau si eu la mare :(. oare ma primesc aia daca vin cu o “parasuta” ? :))

 • d3vilgirl 7 June 2008, 14:20

  :)) mda… daia m-am trezit eu devreme. Urat zgomot mai fac avioanele :)) as vrea si eu sa ajung, da nu se poate, asa ca tot la tv cred ca o sa le vad :)

  Ultima insemnare a lui d3vilgirl este.. What A Cartoon

 • marian 7 June 2008, 15:06

  cred si eu ca va fi fain…
  tu OLiX mergi ?
  eu nu am cum sa ajung :)
  Daca mergi fa poze si pune sa vadem si noi :P

  Ultima insemnare a lui marian este.. incepe EURO 2008

 • constanta-news 7 June 2008, 15:32

  Da da, daca faceti foto trimiteti-le si la mine. Daca sunteti de acord le voi posta pe site, cu link-ul celui care le-a trimis si si copyright-ul de rigoare :)

  Ultima insemnare a lui constanta-news este.. Mai multe trenuri spre litoral

 • ROOLLY 7 June 2008, 15:53

  Sa faci poze daca meri:d

  Ultima insemnare a lui ROOLLY este.. Sora lui Britney Spears s-a saturat de lume

 • sorin 8 June 2008, 00:50

  Nice. Mersi de anunt. Chiar o sa ma uit

  Ultima insemnare a lui sorin este.. “Deseneaza-ne in joaca, noi te premiem pe bune!” – la final

 • KornNT 8 June 2008, 09:14

  cred ca o sa fie un spectacol uimitor la Mamaia :)

 • kittti 9 June 2008, 16:26

  So, as far as I know…the pilots are great, friendly and profy… Evenimentul a fost mai mult sau mai putin mediatizat si asta nu a fost tocmai ok, insa ne-am descurcat pana la urma si va vom prezenta cateva shoot-uri si cadre bestiale cu avioanele si acrobatii ce le piloteaza.

  Ultima insemnare a lui kittti este.. weekend live cu avioane

Post a comment