Top

Relatii cu clientii

Iubesc sa sun la “relatii cu clientii”, fie ei de la Vodafone, Orange sau orice alt serviciu. Cu cei de la Vodafone, in sepecial cu o doamna care se ocupa de contul nostru, vorbesc aproape zilnic si ma inteleg de minune cu ea, cu cei de la Orange tocmai am vorbit si-mi face la fel de multa placere sa vorbesc si cu ei, mai ales ca nu sunt nici eu absurd si ei imi explica frumos ce si cum.

Azi de dimineata mi s-a intamplat o chestie ciudata, am vrut sa platesc online factura de la Orange, dar am avut problema cu browserul in timpul tranzactiei, s-a blocat si am avut impresia ca a crapat si tranzactia. Am anulat trazactia, dar am ramas si fara bani pe card. Acum seara am sunat la Orange, baiatul de acolo m-a trimis foarte prietenos catre firma care se ocupa de tranzactiile online, acolo am vorbit cu o domnisoara care mi-a spus ca trimite un mail catre banca sa-mi deblocheze banii si ca in principiu luni voi imi vor reintra banii in cont.

Sper ca luni sa fie totul ok si sa-mi pot plati in sfarsit factura linistit. Week-end frumos si fara facturi va doresc !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Alex Buga 6 June 2008, 23:41

  Ba chiar si mai misto. La Vodafone (desi nu-i supor), au suport pt. iPhone.

  Ultima insemnare a lui Alex Buga este.. What I have been up to lately

 • iliana 7 June 2008, 00:19

  week-end placut si sa nu mai ai parte de astfel de intamplari ;)

 • A.I. 7 June 2008, 02:45

  mie nu-mi place sa sun la relatii cu clientii. prima mea intalnire cu serviciul respectiv a insemnat 40 de minute de fundal sonor :D

 • Mariusica 7 June 2008, 03:01

  oare de ce presimt ca vei ramane cu buza lasata si fara banii aceea :-? :D

 • bimus 7 June 2008, 10:48

  weekend-ul o sa fie placut .. dar fara facturi .. hmm cam greu :)

  Ultima insemnare a lui bimus este.. Televiziunea Digitala: Televiziunea pe internet

 • sorin 8 June 2008, 01:02

  Urat moment. Insa daca de la banca au plecat banii, dece n-au ajuns in contul destinatar? Totusi daca s-a blocat browser-ul, dece nu s-a blocat si tranzactia. Iar daca s-a blocat tranzactia, dece s-au transferat banii?

  Ultima insemnare a lui sorin este.. “Deseneaza-ne in joaca, noi te premiem pe bune!” – la final

Post a comment