Top

Tea time

Imi plac mult week-end-urile in care nu-mi fac niciun plan, iar duminica seara ma intind linistit in pat, cu zambetul pe buze si ma bucur ca a iesit atat de misto :) Astazi, poate din cauza vremii mai nasoale, am avut si eu o stare mai lenevoasa asa, dar am fost relativ ok ;)

Misto astazi a fost ca, din greseala oarecum, am ajuns la doua ceainarii si am baut in total cam 1 litru de ceai, am mancat prajiturele, saratele si alte chestii dragutze pe langa ceai :D

Prima data am fost la Ceai la Cotroceni impreuna cu Andreea, iar mai apoi cu gasca vesela la Green Tea, doua localuri foarte dragutze, intime, primul in subsolul unei case, iar al doilea chiar intr-o casa. Poze facute de Sinzi si Andee aveti mai jos ;)

[slideshow=25]

Va recomand ambele ceainarii cu mare caldura, mai ales ca probabil nici n-aveti idee cate zeci de feluri de ceaiuri se pot prepara intr-un local din Bucuresti ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Miriam 1 June 2008, 23:55

  uite-asa lumea incepe sa savureze din nou ceaiul. Locatiile par foarte dragute. In TM a fost candva o ceainarie, dar acum nu cred sa mai fie vreuna.

  Ar fi o idee!

 • d3vigirl 2 June 2008, 02:07

  bine ca mi-ai zis :) sa shtiu unde ma duc data viitoare cand aterizez in bucureshti… multzumim OLiX :) >:D< Ultima insemnare a lui d3vigirl este.. Post de… umplutura

 • @di 2 June 2008, 12:56

  Sunt de acord cu “Miriam” lumea incepe sa savureze ceaiul. Sunt locuri frumoase si pitoresti in care iti poti bea ceaiul linistit in Bucuresti.
  Dar stii cum sunt astea cu cat spui la mai multa lume de ele cu atat exista sanse sa se “strice”. E un exemplu inca viu.. Vama Veche.

  Pentru Olix daca mai vrei cateva recomandari ti le dau pe privat… cu mentiunea de a nu le face publice pe blog :)))

  Ultima insemnare a lui @di este.. Black&White Bamboo

 • Blue 3 June 2008, 13:05

  Pst, dude! Titlul! E “tea”, nu “tee”. Grats’!

 • Qaz 4 June 2008, 03:27

  Pst again, dude! La Green Tea recomand cu caldura ceaiul rece. Si o gasca suficient de calma pentru a suporta vocea aluia…

  Ultima insemnare a lui Qaz este.. Ionel Pascota si gsp.ro

 • Qaz 4 June 2008, 12:52

  Ma refer la vocea tipului care ne-a servit, inca nu m-am decis cum sa il numesc… Undeva intre chelner si eunuc.

  Ultima insemnare a lui Qaz este.. Ionel Pascota si gsp.ro

Post a comment