Top

Super Party la radio !!

Aseara trebuie sa va spun ca mi s-a intamplat o chestie foarte misto ;) Trebuia initial sa facem o emisiune mai chill asa, pentru ca Dan, colegul meu, se muta in timpul zilei si seara la emisiune ma asteptam sa fie super obosit si sa stam relaxati la radio, sau cel putin el sa stea mai linistit. Din pacate, undeva pe la ora 19, m-a sunat sa-mi spuna ca au avut niste probleme, au intarziat cu mutatul si ca va mai durat mult si, in concluzie, el nu putea sa vina la emisiune.

Eu nu aveam nimic pregatit asa ca m-am gandit ca poate invit pe cineva care sa vina cu muzica de acasa. Primul om/prieten/amic la care m-am gandit a fost Nick Kamarera pe care l-am invitat sa mixeze live in emisiune, el a acceptat, eu am vorbit cu colegii de la ONE sa-mi imprumute sculele, ei au fost de acord si la 22 fix am inceput nebunia la radio !

Am facut 3 ore de mix live, distractie, chat, webcam, am scos toate scaunele afara din studio, iar eu am dansat desculti prin studio ;) Am primit peste 300 de SMS-uri de la ascultatori, la ora 0 am pus Voltaj – 20, piesa care ne-a adus aminte de copilarie, iar dupa ora 0 am inceput sa ne prostim ca doi copii mici si la fel si ascultatorii de pe chat si cei care ne trimiteau SMS-uri ;)

Vreau sa spun ca atunci cand avem invitatie emisiunile ies, de obicei, foooarte fooarte misto, iar cand invitatul e un DJ si stie ce muzica punem noi la Partyd .. emisiunea iese ca si cea de aseara !

A fost o emisie de nota 10, iar pentru asta nu pot decat sa-i multumesc lui Nick ! Avem si poze mai jos, si probabil diseara si inregistrarea emisiunii, pe blogul acesteia ;)

[slideshow=24]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Andreea 1 June 2008, 13:53

  Nu v-am ascultat aseara ca am fost si eu la un party da am auzit ca a fost sooper misto. Tineti-o tot asa.

  Ultima insemnare a lui Andreea este.. Copii italieni ii uras pe tigani

 • Florin 1 June 2008, 17:44

  cred k a fost super tare. nu am ascultat, dar imi imaginez. Pt ceva sport vezi *** (OLiX a aplicat cezura)

 • FunInTheSun 1 June 2008, 21:26

  da :) super aseara . v`am ascultat doar prima ora si a sunat bine . abia astept sa apara inregistrarea .

  la vara ne vedem in tineretului ? ;)) sper ca nick sa fie in forma toata vara :)

  Ultima insemnare a lui FunInTheSun este.. Tacerea e ca si iubirea .

 • KornNT 1 June 2008, 22:20

  a fost super tare aseara la partyd :P

 • Nick Kamarera 2 June 2008, 18:09

  Pentru cei ce cred ca merg vara asta la Tienretului….. nu merg vara asta in la tineretului…. am sa fiu tot in costinesti dar va mai las sa asteptati….. (PS: nu e nici disco Ring) ;) si app de emisiune asta e a doua participare a mea si mi-a placut foarte mult . Multa bafta in continuare lui Dan Marcu si OliX ;)

Post a comment