Top

Bye boss !

Joi seara s-a intamplat petrecerea cu numarul 2, mai exact petrecerea din clubul Becker Brau, in care am sarbatorit plecarea sefului nostru cel mare de la PrimaTV. A fost o petrecere privata, ca sa-i zic asa, am avut discursuri, tort imens si un super recital cu Aura Urziceanu, pe care am auzit-o pentru prima data si am ramas impresionat, iar la final Directia 5 care au dat pe spate o gramada de fete ;)

Doamna Aura a cantat jazz, niste piese romanesti, dar si niste cover-uri cunoscute si a facut si un duet cu Virgil Iantu, care a sunat foarte misto ;)

N-am mai auzit Directia 5 live de cativa ani si am ramas din nou impresionat de cat de misto stiu sa-si faca showul si de cat de bine se distreaza si ei. Au cantat piesele lor cunoscute, au facut si un featuring cu Serban Huidu si au cantat inca vreo 3 piese peste programul lor obisnuit la cererea publicului – piesa cea mai ceruta fiind “Povestea Noastra” :D

Am avut Mondenii, Carcotasii, Teo, iar MC a fost colegul Dan Fintescu care se descurca excelent la capitolul speach-uri in orice fel de situatii ! La un moment dat totii ochii nostrii erau indreptati catre marele ecran montat special in locatie. Am urmarit impreuna un material realizat de colegii nostrii de la creatie , un mic montajel de vreo 13 minutele in care am adunat urari de bine pt sefu` si cateva inregistrari lip-dub facute de fiecare departamant din trust special pt el. A fost un material mai mult decat amuzant !

A fost si Dezbracatu` pe acolo care a facut un material pentru Cronica de miercurea viitoare, iar eu s-ar putea sa apar pe acolo impreuna cu Denis :P

Din cele 500 si ceva de poze am selectat cateva care mi-au placut cel mai mult si vi le arat si voua aici ;)

[slideshow=23]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • d3vigirl 31 May 2008, 12:25

  i-am vazut shi eu pe cei de la Directia 5 de zilele Constantei shi da, shtiu sa faca atmosfera :) mishto poze :)

  Ultima insemnare a lui d3vigirl este.. Fara inspiratie

 • FunInTheSun 31 May 2008, 13:00

  si partydul vine la 10 ;))

  Ultima insemnare a lui FunInTheSun este.. 200

 • Miriam 31 May 2008, 13:31

  vaz k v-ati distrat. Super fain!

Post a comment