cryptocurrency gold backed libra cryptocurrency price telcoin crypto kryptowährungen inflation millionär kryptowährung

Inainte sa dai un MASS

Inainte sa dai un MASS gandeste-te bine cum il vor percepe cei din lista ta, daca ii va deranja, daca ii va amuza, daca ii intereseaza sau daca-ti vor da ignore.

Eu nu dau mass-uri exact pentru ca-i cunosc pe cei din lista mea de messenger si stiu ca nici ei nu suporta mass-urile si ca probabil n-ar da click pe un link trimis ca mass. Daca am o poza, o melodie, un banc misto prefer sa intru in discutie cu persoana respectiva si sa-i arat treaba respectiva si apoi sa comentam, sa ne amuzam impreuna pe tema respectiva.

Ieri am pus in lista de ignore doi fosti amici din Timisoara, ambii dj in niste cluburi, care ma dispera de cateva luni, aproape zilnic, cu mass-uri promovandu-si evenimentele. Asta e chiar una din cele mai proaste metode de promovare, mai ales ca in lista proprie de messenger, ca dj, nu cred ca ai foarte multi fani, poate ai mai multi prieteni, colegi dj in alte cluburi sau alte persoane. Daca vrei sa-ti stresezi fanii cu mass-uri pune-i intr-un grup separat in lista ta si da-le mass-uri pana se vor satura si ei.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

10 Comments

 1. Fii rau!

  Ultima insemnare a lui Kittutza este.. Bing,bang

 2. Muntean says:

  Felicitari OLI pentru initiativa.

  Poate citesc si cei care fac asa ceva blogul tau sa se mai trezeasca.

 3. Miriam says:

  deci…am o studenta care tot dand mesaje automat la toata lista ma prinde si pe mine, care i-am dat un ID pt treburi serioase, legate de faculta.

  M-am trezit in repetate randuri ca imi solicita prietenia. ca imi pune o intrebare pe nu stiu ce box si din astea…

  I-am raspuns ca ID-ul meu e pt treburi profesionale, dar ea nu se sesizeaza.

  Am avut curs cu ea si imi venea sa strig in gura mare: “fa bine si nu mai imi trimite mesaje automate idioate!”.

  Inca nu am facut-o, dar nu am mult sa o fac.

 4. pot sa ma laud ca am o lista impresionanta de id-uri bagate la ignore :) nu doar pt mass-uri, dar in principiu pt mass-uri :) am zis de o mie de ori la diverse persoane : frate, fa-ti un grup special pt oameni care nu suporta mass-urile shi baga-ma shi pe mine acolo :) asha e frumos, nu? trebuie sa respectam lumea :)

  Ultima insemnare a lui d3vilgirl este.. De ce?

 5. la fel fac si eu numai ca ii atentionez o data, iar daca ma mai streseaza cu massuri atunci ajung pe lista de ignore

 6. danyela says:

  da intr-un fel ai dreptate,si intr-un fel nu ai derptate pt k,unu la mana singurul din lista mea care trimite mass-uri este Dan Fintescu si nu ma deranjeaza deloc.Si,da,unii chiar sunt foarte enervanti si marita sa ajunga in lista de igg.:x:*

 7. @danyela esti sigura ca e dan fintescu? zi-mi si mie ce ID de al lui ai pentru ca eu din cate stiu, el nu da mass-uri.

 8. danyela says:

  da,pot zice k sunt sigura pt nu cred k s-ar gasi altcineva sa trimita mass-uri de trei km,despre french kiss si etc.Si ce sa zic sunt cea mai mare fana a lui Dan.Da poate id pe care il am eu nu e al lui Dan,si poate cineva are chef de glume,o data la 2 sapt primesc mass de la el..Can you help me with this??

 9. da-mi un mail pe olix@olix.ro cu id-ul pe care il ai tu al lui dan si-ti spun eu daca e sau nu al lui

 10. danyela says:

  si Olix sa nu cumva sa crezi k sunt vre-o pitzipoanca dinaia nebuna si etc,dupa Dan,nu eu st o persoana pe cat se poate de normala.Si am citit unele comentarii care m-au lasat cu gura cascata.Eu admir ceea ce faceti si ceea ce sunteti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *