cvc coin cryptocurrency mining pc shiba crypto price mastering bitcoin unlocking digital cryptocurrencies pdf download

Din ciclul “desteapta-te romane”…

Am observat saptamanile trecute, cand Bucurestiul era inca sub asediul celor cateva grade peste 30, un fenomen cel putin amuzant. Ma rog, e mult spus fenomen, e vorba doar de inteligenta medie (poate prea medie!) a romanului utilizator de mijloace de transport in comun.

Poate unii dintre voi ati vazut deja noile autobuze pe care scrie cu litere cat casa poporului “aer conditionat”. Daca initial am crezut ca e doar o gaselnita a RATB-ului, in scurt timp mi-am dat seama ca aerul ala conditionat era pe bune, adica in unlele autovehicule era chiar racoare si bine, spre deosebire de clasica duhoare de transpratii ingramadite, atat de familiara noua.

Si, spre surprinderea mea, exista destule masini echipate cu aer conditionat. Insa, romanul ce face? Ati ghicit, deschide geamul! Si nu unul, ci toate geamurile, ca doar cu o floare nu se face primavara, nu? Si uite asa se duce dracu’ bunatate de investitie! Cineva sa faca un pustiu de bine si sa lipeasca pe geamurile alea un manual de utilizare! Sau macar sa angajeze ceva badigarzi sa le dea peste manutze alora care mai au idei d-astea “geniale”.

[guest post by Rainy Day / Merci Andreea !]

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

4 Comments

  1. Unde sunt babele operate care inchid toate geamurile sa nu stea nepotelul in curent? Se duce tara asta de rapa!

    Ultima insemnare a lui nashu_mare este.. Mass

  2. rainy says:

    Nu, de data asta aceleasi babe tipa daca vrei sa inchizi geamurile, ca “nu ie aer maica” si lesina! :)) Nici babele nu mai sunt ce au fost.

  3. Pe mine ma dispera aia care inchid geamurile in tramvaie sau in bus-urile alea vechi :P

  4. A.I. says:

    cred ca nu stiu ce inseamna aer conditionat. probabil cred ca e vreo noua reclama si trebuie sa plateasca aerul asta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *