wiso steuer kryptowährung average investment in cryptocurrency pros and cons of cryptocurrency crypto arbitrage bot konto kryptowährung finiko crypto

Twinkle

Astazi mi-am instalat Twinkle pe iphone si l-am forjat la greu ;))

Twinkle Twitter Iphone

Twinkle este un client de Twitter mai special, in sensul ca pot sa fac o poza cu iphoneul si sa o atasez mini-insemnarii de pe twitter, chestie care mi s-a parut foarte tare ;)

Twitterul este un site in care spui ce faci tu in acel moment, iti urmaresti prietenii sau urmaresti oameni pe care-i apreciezi sau ii citesti, sa vezi ce fac ei in acel moment, poti interactiona cu ei samd ;)

Daca vreti sa vedeti ce mai fac eu pe Twitter, ce am pozat sau prin ce chestioare am trecut, va invit sa va faceti cont si sa ma urmariti (sa-mi dati follow) aici ;)

Treaba cu twitter-ul se mai numeste si micro-blogging, pentru ca o insemnare acolo poate avea maxim 140 de caractere si pentru ca majoritatea chiar scriu ce fac in acel moment.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. patrys says:

  SUUUUUUUUUUUUUUUPER tare…imi fac si eu cont;)
  marfa:)

 2. marian says:

  se poate instala si pe telefoane simbyan sau doar pe iPhone ? sau exista versiune pentru simbyan ca as instala si eu pe telefon ceva client twitter ca pe pc am.

  Ultima insemnare a lui marian este.. inca o reclama gandita !

 3. @marian: de pe tel mobil eu intru direct din browser sau din opera pe twitter.com si atat, nu stiu sa existe client de Twitter pt mobil.

 4. kittti says:

  Ar fi bine sa nu abuzam totusi de Twinkle… shoots la birou cu mana pe tastatura :)) Oli stie

 5. sorin says:

  al meu a crapat azi :(( iphone-ul
  de fapt am instalat tampenia aia de 2.0 de la ei si numai pot sa-l deblochez daca stiti vre-un service ceva pls help sorry de offtopic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *