Top

Fetze Electorale

Toate orasele, comunele, dar si satele Romaniei sunt pline de afise, bannere, mashuri si tot felul de chestii electorale. Ce contin chestiile astea electorale ? Pai sa vedem: fatza candidatului la functia de primar, numele lui, sigla partidului si un slogan.

Eu sunt satul de toate fetzele si gesturile astora pe care-i vad in Bucuresti si sincer niciunul, in special astia necunoscuti, nu ma atrag sa-i votez. Eu oricum sunt din Timisoara, inca am buletinul pe Timisoara, as vota cu Ciuhandu pentru ca stiu ca a facut chestii pentru orasul ala, dar aici in Bucuresti, cu toate sectoarele astea, cu primari generali, samd nu mai stiu nimic.

Eu am impresia ca oamenii voteaza in general omul, daca stiu ceva despre el, sau partidul, daca sunt fani/membrii. Nu cred ca voteaza nimeni fatza sau sloganul, repet, mai ales la cei anonimi.

Nu-i voi intelege niciodata pe cei care candideaza la functia de primar pentru prima data si au impresia ca vor castiga sau ca vor face ceva interesant sau mai bun decat au facut sau pot face altii. Politicienii – sunt toti la fel ! Parerea mea :)

Voi ce votati ? Fatza, sloganul, partidul, faptele sau altceva ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • d3vilgirl 22 May 2008, 18:55

  eu nu votez :)

  Ultima insemnare a lui d3vilgirl este.. Joi

 • A.I. 22 May 2008, 18:59

  @d3vilgirl: pentru ca nu ai 18 ani :D

 • d3vilgirl 22 May 2008, 19:14

  @A.I.: asha e :) n-am 18 ani… am mai mult :) nu votez pt ca n-are rost :)

  Ultima insemnare a lui d3vilgirl este.. Joi

 • da_bear 22 May 2008, 19:18

  faptele.

  si nu ma refer la mici/bere/ceasuri/mingii moca sau concerte. La mine in Magurele e un candidat independent care s-a apucat sa faca curat in localitate. pacat ca am buletin de Bucuresti.

 • bancheru 22 May 2008, 19:28

  eu votez cu partydul cu Y :) joking..:))

  o sa votez cu Emil Boc si cu PDL… a facut multa treaba buna pt Cluj

 • iliana 22 May 2008, 22:05

  eu votez tot cu Klaus Johannis ;) merita

 • Miriam 22 May 2008, 23:22

  pai eu nu votez, din principiu

 • rozza 23 May 2008, 00:09

  1.Nu votez ca n-am 18 ani.
  2.Daca ar fi,vorba ta OLiX,tot cu Ciuhandu as vota,pentru ca a facut multe lucruri bune pt Timisoara.Astia noi nu imi par de incredere.

  Apropo,in Arad o tipa si-a pus ca si slogan electoral : “Incearca si cu o femeie” =))

  Ultima insemnare a lui rozza este.. Liberty Parade 2008

 • bimus 23 May 2008, 03:12

  trebuie sa votam … dar sunt prea multi mascarici pe scena politica.. e mai mult o viata mondena politica…

  eu sunt din galati .. dar nu stiu daca o sa votez sau nu. nici macar nu stiu cine sunt candidatii acolo, iar in Bucuresti e nebunie :) eu stau in sectorul 4 si cei care candideaza acolo au nume comice :))

  Ultima insemnare a lui bimus este.. Ziua 3 si 4 in Olanda

 • nashu_mare 23 May 2008, 10:42

  Eu inca ma intreb ce a facut Ciuhandu in Timisoara. Tocmai ce am fost din nou saptamana trecuta pe acolo si m-am ingrozit. Pai daca strazile in Bucuresti ar fi aratat la fel, daca asfaltul aici ar fi fost la fel de bombardat ca si acolo, Videanu, Ontanu &co ar fi fost de mult spanzurati de limba in piata publica. Eu de obicei nu imi menajez masina dar acolo chiar am mers incet si cu atentie, doar asa am putut evita cratere ce pot inghiti cu totul o roata de Matiz.
  Politia pe strada era din parti, poate asta e si unul dintre motivele pentru care regulile de circulatie sunt doar pentru altii.

  Da, e adevarat, centrul arata misto dar asta pentru ca exista premizele naturale (piete mari, deschise, organizarea urbanistica cu influente occidentale etc).

  Concluzia mea: incercati si cu altii pana nu e prea tarziu!

  Ultima insemnare a lui nashu_mare este.. Mass

Post a comment